Příští týden uvidíte (6. týden)

31.01.2009 13:43

Kuba

Právě dnes vychází další vydání našeho týdeníku Příští týden uvidíte, vítám vás již u šestého čísla tohoto roku. V tomto článku se podíváme na to co v Ulici uvidíte první únorový týden a budete toho jako vždy hodně, takže jdeme na to.

V pondělí bude Mirek Toužímský stále na útěku, pomáhají mu i František, Boris, Pepina a Ema. Borise už ale hledá i policie a on sám si neuvědomuje jaké nebezpečí ho na ulici čeká.... Krizi mají stále Simona a Pepan, ten si dokonce vykouzlý na hlavě nový účet a Simoně bude jasné, že to je jen kvůli Majdě a něco na tom pravdy bude... Matěj je stále zamilovaný do Libušky, ta ho ale odmítá a Thea dokonce prozradí Tereze, že Matěj u Libušky v podstatě nemá vůbec žádnou šanci... Dívjete se určitě hned v pondělí a mimo toto všechno uvidíte třeba jak Boris hraje karty v hospodě.

V úterý Libušce někdo vymlátí výlohu ve svém studiu. Boris si je zcela jistý, že to udělal někdo z hospody, kvůli pondělnímu obvinění ze švindlování v kartkách. Jak se s tím Boris popere?... "Uliční" děti mají problém, kam schovat Mirka na další noc? Pepina dostane nápad, že by Mirek mohl noc strávit v prázdné škole a tak se toto dobrodužství začíná realizovat... Z vězení byl propuštěn Sochor, bývalý spoluvězeň Pepana a objeví e přímo v Ulici a kde jinde než právě u Pepana... Tak se určitě dívejte i v úterý, protože tento díl bude opět velice zajímavý.

Ve středu se Sochorova návštěva u Pavliců protáhne. Sochor je Pepanův kamarád a ochránce jeho rodinného krbu. A když Pepan označí Richarda jako Simoninýho svůdníka musí si to s ním Sochor vyřídit. Simoně se Sochor začíná líbit, zvlášť když pochválí její štrůdl, jeho návštěva v Ulici se tedy může ještě protáhnout... Mirka na ulici oslový neznámý muž a bude chtít Mirkovi pomoci, Mirek je ale chytrý a nabídky nevyužije, ale vydrží to dlouho? Uvidíme ve středu.

Ve čtvrtek
bude Ulice opět velice dramatická. Mirek se rozhodně přijmout nabídku neznámého muže, ale to neměl dělat. Muž, který vypadá docela věrohodně Mirkovi rozhodně nechce pomoci. Vlastně ho už dlouho hledá policie, Mirek bude v nebezpečí, určitě se tedy dívejte... Dále uvidíte zoufalého kapitána Bařinku, který je čím dál více zoufalý. Odešel od něj jeho syn Kamil a v pátek se pohádal se svým přítelem Vlastimilem Peškem, bude se chtít omluvit, ale Pešek omluvu nepřijme, bude muset uběhnout ještě nějaký čas aby se jejich přátelství opět urovnalo. Dívjete se tedy i na čtvrteční díl, který bude velice dramatický.

V pátek bude mít Jitka opět strach. Již ve čtvrtek se bude bát Vladimíra a v pátek to bude ještě horší. Vladimír se chová tak, že s Jitkou mají jen malý spor, ve skutečnosti to tak není. A k Jitce se začne chovat jako brutální násilník... Lumír se pyšní článkem v novinách, který o něm vyšel, je si jistý, že jeho politická kariéra jde ještě výše, dokonce přijme další nabídku na další článek o něm... Kamil i jeho otec jsou na tom špatně. Kamil často zaspává a chybí mu pečlivě nachystané snídaně, ale jeho otec je na tom dalekov zoufaleji, v bytě zůstal sám a ještě se pohádal s Vlastou, pomoc začne hledat v alkoholu... Dívejte se na Ulici i poslední pracovní den tedy v pátek.

Toto je to nejdůležitější na co se v Ulici můžete těšit příští týden, tedy v prvním únorovém týdnu. Příště toho bude také hodně, proto si i příští vydání našho týdeníku nenechte ujít, již teď se na vás těším.

Zpět