Příští týden uvidíte (7. týden)

08.02.2009 13:42

Kuba

Vítejte u dalšího čísla našeho pravidelného týdeníku Příští týden uvidíte i dnes jako každý víkend si shrneme v jednom článku to nejdůležitější co se v Ulici stane příští týden a bude toho opět hodně, vypíšeme si opravdu jen to nejdůležitější. Takže jdeme na to.

V pondělí uvidíte kapíta Bařinku úplně na dně. Odchod syna Kamila ho úplně změnil. Má neuklízený byt, začal pít a navíc si přihodil zranění. Naštěstí je tu někdo kdo mu podá ochotnou ruku - Božena Puklická. Kamil si ale bude myslet, že se jeho otec zbláznil, když uvidí jak dopadl jejich byt, ve kterém najde dámský kufr a zvláštní obraz.... Jitka má z Kukačky opravdu strach, ale na policii zatím jít nechce, je přesvědčena, že v případě Vladimíra jde jen o dačasný zkrat, Jitka je ale i nadále pronásledována Vladimírem... "Padni komu padni" tak zní nová vyhláška, kterou Lumír předloží na radnici, rozhodl se jít přímo do boje proti hazardu a chce hodit přes palubu i podnik, ve kterém pracuje Světlana, ale bude to opravdu tak lehké?... Určitě se dívejte v pondělí na Ulici a dozvíte se víc.

V úterý přijde Lumírův den. Zasedání rady totiž rozhodne, zda se stane novým místostarostou. Naděje na vítězství je zatím velká, i u starosty to má velice dobře našlápnuto díky boji proti hazardu. Uvědujeme si ale Lumír, že svým bojem proti hazardu ubližuje také Vasilovi? A tomu se určitě nebudou líbit Lumírovi plány.... František a Ema si vyčítají, že kvůli nim skončil Mirek v diagnostickém ústavu, když se dozvědí, že Mirek by měl být převezen do dětského doma mají radost, že mu budou moci vše pořádně vysvětlit... Vladimír už to opravdu přehání, přijde dokonce k Jordánům, kde je zatím žije Jitka. I dvojčata Tereza a Matěj zjistí co je vlastně Vladimír zač a kam až je schopný zajít.... Více se dozvíte, když se budete dívat v úterý na Ulici.

Ve středu se Jitka rozhodne jít na policii, ale že ji Vladimír fyzicky napadl u výslechu zamlčí. Policie tak proti Vladimírovi nemá nic pádného, podle nich se Vladimír chová jako nešťastný odmítnutý partner. Vladimír je schopen udělat cokoliv a zajde ještě dál než do teď... U Ingrid se po dlouhé době opět objeví Vasil, tedy její Gregor, je sice naštvaná, že se tak dlouho neukázal, ale přijde s kyticí a jak se Ingrid svěří Světlaně je do "Gregora" opravdu zamilovaná... Mirek sice utekl před svým otcem, ale teď se k němu chce vrátit, proto zamlčí, že by ho jeho otec bil. Nechce být opět sám a skončit v děcáku, proto lže a rozlobený na celý svět, hlavně na Františka a Emu... Středa bude v Ulici zajímavá, tak se dívejte.

Ve čtvrtek se Mirek musí rozloučit se svým otcem, ten už ho totiž nechce a odveze ho zpět do dětského domova, Mirek je zklamaný, věřil, že jeho otec ho má rád. Vychovatelka Janků, pan Liška i Bedřich se budou snažit Mirka přesvědčit, že mu chtějí pomoc a že jim může věřit... Už i Olda se začne zajímat o Vladimíra a Jitka, nejdříve se do toho nechce míchat, ale nakonec s Jitkou promluví a nabídne ji pomoc, Jitka ho však ostře odmítne... Ingrid nemá ráda drahé dary, ví to i její Gregor, i přesto ji jeden takový drahý dárek přinese. To se zamlouvá hlavně staré paní Šmídová a na Gregora změnila názor, pro svou dceru v něm vidí výhodnou partii. Nenechte si ujít i čtvrteční díl.

V pátek se Ingrid konečně dozví celou pravdu o svým Gregorovi. Zjistí tedy jeho pravé jméno a i Světlana ji ledacos o něm prozradí. Ingrid to ale nevadí, je do něj až po uši zamilovaná a je schopna mu vše odpustit. Vasil ji zahrnuje dárky, v pátek ji přinese další a to velice zajímavý dárek... Kapitán Bařinka je ve vážné situaci. Moc není, jeho byt vypadá jako výbuchu a navíc se stále trápí kvůli Kamilovi, ještě že je tu paní učitelka Puklická, která s koláčem v ruce mu přijde pomoc. Došlápne si i na samotného Kamila... Do hospody k Henrymu přijde slavný host - fotbalista Vladimír Šmicer v doprovodu funkcionáře Velikonočního Slavia Cupu. Henrymu přijdou oznámit, že jeho hospoada byla vybrána k účasti na turnaji, první zápas se však hraje již v neděli. Určitě se i v pátek dívejte na Ulici, aby vám neunikl slavný fotbalista.

To je ve zkratce vše co se v Ulici odehraje. Zajímavý bude snad hlavně pátek, kdy do Ulice přijde fotbalista Vladimír Šmicer. Bude toho ale mnohem více, takže se určitě dívejte každý všední den v 18:30 na TV Nova.

Zpět