Pro fanoušky seriálu Ordinace 2

09.03.2009 17:03

Kuba

https://image.tn.nova.cz/media/images///600x338/Oct2008//423984.jpg

Spousta z vás co chodí na tento web je kromě Ulice také fanouškem seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 a pokud jste opravdu fanoušci, tak vám nemusím představovat web www.ordinace2.wbs.cz, tento web je také náš hlavní partner již několik měsíců. Proto vám určitě web o Ordinaci nemusím představovat, nyní si pro své fanoušky tento web připravil opravdovou lahádku.

Od dnešního dne můžete posílat pomocí formuláře své otázky herci Petru Vágnerovi, který v seriálu Ordinace hraje záchranáře Radima Nováka. Tento herec je velice ochotný a kromě toho, že poslal svůj autogram, je také ochotný poskytnout pomocí emailu rozhovor a vy mu můžete psát své otázky. Na vše co vás zajímá bude herci předáno, tedy ty nejzajímavější otázky a také ty, které se neopakují. Petr Vágner vám pak na otázky rád odpoví a své odpovědi pak uvidíte na webu.

Tento speciál je určitě velice zajímavý a všem doporučuji aby se tohoto speciálu zúčastnili, tedy hlavně vy, kteří jste velkými fanoušci seriálu. Své otázky můžete posíalt od dnešního dne, tedy od pondělí 9.3. až do úterý 17.3. 2009 do 20 hodin, tedy do začátku dalšího dílu skvělého seriálu Ordinace. Petr Vágner se již teď těší na vaše otázky a není vyloučeno, že půjde o poslední spolupráci s tímto skvělým hercem a také moderátorem

Zpět