Producent seriálu podruhé na chatu

24.05.2009 22:51

Kuba

Obrázek “https://www.televize.cz/11_111.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Oficiální webové stránky seriálu Ulice ulice.nova.cz nabízejí pro své návštěvníky opět něco zajímavého. Jsme zvyklý na to, že každý týden se na chatu objeví nějaký herec či herečka z Ulice a online vám odpovídají na vaše otázky. Nyní je to připravný online chat speciál a to přímo s člověk, který o Ulici ví úplně vše a dokonce mnohem více, než někdo úplně jiný. Člověk, který scénář čte mnohem dříve než herci, člověk, který toho hodně ví o páté sezóně, které se teprve chystá, tak se ho ptejte, třeba něco vyzvoní.:-))

Producent seriálu Ulice má j méno Michal Reitler a na online chatu na ulice.nova.cz bude již podruhé, poprvé usedl k počítači a odpovídal na vaše otázky 25. listopadu roku 2008 a i tehdy jste mu pokládali velice zvídavé otázky a snažili jste se z něj vytáhnout co nejvíce informací o tom co nás čeká, tohle přesně můžete dělat i nyní. Ovšem i takový producent nesmí o natáčení nic vyzradit, ale třeba nám něco naznačí, co nás čeká. Já se rozhodně zeptám, protože mám spoustu otázek, které mě zajímají. Vás také? Tak se ho ptejte.... třeba na konec letošní sezóny, jaký vlastně bude. Nebo jaký bude pilotní film k páté sezóně. Producent Ulice ví prostě vše a vy máte jedinečnou možnost se ho ptát.

Tak určitě přijďte již v úterý, tj. 26. května 2009 na ulice.nova.cz, bude tam probíhat online chat s producentem seriálu Ulice Michalem Reitlerem, online bude od 15 hodin, takže pokud máte volné odpoledne, tak určitě přijďte na chat, pokud volno nemáte, tak nezoufejte, jako vždy je tu možnost, posílat otázky dříve, takže otázku můžete poslat třeba hned a to prostřednictvím formuláře, který najdete zde. Tak se určitě ptejte na vše kolem Ulice.

Zpět