Producent Ulice prozradil zajímavosti z budoucnosti

06.03.2010 13:14

Kuba>

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images///365x205/Mar2010//602906.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Ve čtvrtek odpoledne se na oficiálním webu seriálu Ulice ulice.nova.cz konal další online chat speciál a to přímo se šéfproducentem seriálu Ulice Michalem Reitler. Ten ví o Ulici úplně nejvíc, pracuje na ni od samého začátku, tedy skoro již pět let, dohlíží na vše co se pustí na obrazovku, ví veškerý děj na půl roku dopředu, všechny epizody musí shlédnout mnohem dřív, než je vidíme my v televizi. To je nejdůležitější práce šéfproducenta, který si s vámi povídal na online chatu.

Otázek přišlo jako vždy hodně, tyto chaty totiž jsou vždy velmi oblíbené a velmi navštěvované, diváci totiž vždy vytuší, že na tomto chatu se můžou něco dozvědět, tedy něco z příprav Ulice. A ne jinak tomu bylo i tentokrát, producent Michal Reitler některé zajímavosti prozradil nebo aspoň naznačil. Nejvíce otázek samozřejmě bylo jak jinak na odchod paní Maciuchové z Ulice, pan Reitler všechny ubezpečil, že se nejedná o odchod, ale jen o takovou přestávku. Produkce je s paní Maciuchovou domluvená, že se za čas do děje opět vrátí.

Jaký bude odchod postavy Miriam Hejlové, ovšem nechtěl prozradil, na to si musíme ještě počkat, jedno je, ale jisté, Miriam Hejlová v Ulici ještě několik měsíců bude a bude to velmi zajímavé, proto určitě sledujte každý díl. Díky online chatu už také víme to, že pátá sezóna neskončí svatbou, ale velkým překvapením bude začátek šesté sezóny, ta totiž začne svatbou, tak uvidíme, kdo se bude vdávat. Bohužel i letos nebude žádný pilotní film k další sezóně Ulice.

Na otázku, jak to bude s Lenkou Drápalovou, jejichž představitelka Michaela Badinková je těhotná, odpověděl Michal Reitler celkem jasně, po dlouhých spekulací bude i Lenka v seriálu těhotná, konečně se tedy dočká miminka s Jardou Hejlem. Do seriálu Ulice je naplánován návrat Pepana Pavlicy, manžela Simona Pavlicové, už v této sezóně se měla vrátit paní Králové, bohužel z toho sešlo a její návrat do seriálu je zatím v dalekém nedohledu.

Určitě sledujte každý díl seriálu Ulice, v nejbližších týdnech se můžeme těšit na příchod nových postav, jako například partnera Báry Jordánové, nebo partnery pro Simonu Pavlicovou, později pak nevlastní dcery Báry, těšit se můžeme i na velké, dramatické příběhy starších hrdinů, velmi zajímavé to bude například u Lišků, již v úterý nás čeká v Ulici maturitní ples a celý úterní díl bude věnovaný plesu, o Velikoních nás pak čeká speciální díl, bude toho hodně, to slibuje šéfproducent seriálu Ulice Michal Reitler.

Zpět