Proměna webu už za týden

15.08.2008 17:48

Kuba

Od dnešního dne přesně za 7 dní vypukne na našem webu velká proměna webu. Už od června vás na tuto proměnu lákám, čeká nás toho opravdu mnoho, spoustu věcí už jsem prozradil v týdeníku návštěvnost webu, každý týden jsem prozradil něco. Dnes vám nic neprozradím nového, ale pozvu vás ještě na jeden důležitý den v příštím týdnu. Tak pozorně čtěte.

Pátek 22. srpna 2008, tento den myslím nemusím nijak komentovat, vidíte to na všech reklamách, ve 20:00 čekejte velkou proměnu webu, ale už asi dvě hodiny před tím se zamčou všechny sekce, abych mohl dodělávat poslední úpravy a také se změní grafický typ stránky a barvy, o tom vám ale ještě podrobněji napíšu příští týden v jednom článku.

Ovšem příští týden bude důležitý ještě jeden den a to čtvrtek 21. srpna 2008. V tento den se dozvíte veškeré podrobnosti o proměně webu, vše co jsem skrýval se dozvíte v jednom velkém článku, ve kterém mimo jiném prozradím projekty na září. Představím vám všechny sekce i podsekce a to i ty, které začnou fungovat až v září. Na tyto informace čeká určitě spousta z vás, charakteristika všech sekcí i podsekcí a dokonce se budete moci podívat, kde jaká podsekce bude, protože už teď můžete podsekce na webu vidět, ale všechny mají název Admin a číslo, ale ve čtvrtek všechny přejmenuju.

Příští týden začne také naplno fungovat sekce Co nás čeká, kde opět budou přibývat obsahy aktuálních dílů. Náš web se tedy pomalu vrací do starých kolejí, proto stále navštěvujte náš web a budete vědět mnohem více o seriálu Ulice.

Zpět