První týden speciálních Vánoc

21.12.2008 17:15

Kuba

Včera začali na našem webu Speciální Vánoce. Dva týdny bude náš web zcela speciální, těšit se můžete na spoustu speciálních článku a spousta speciálních překvapení. V tomto článku si shrneme první týden speciálních vánoc, tj. od pondělí 22.12. do neděle 28.12. Tak jdeme na to.

Na dnes jsem měl naplánovanou Nej postavu 2 - speciál. Ovšem kvůli nedostatku času tento speciál přesunuji na první speciální týden, někdy v týdnu se tedy můžete těšit na speciální vydání naší soutěže Nej postava 2. V tomto týdnu si také budete moci přečíst speciální článek o Vánocích v Ulici, velmi se vám líbí sekce Ulice a film i proto tuto sekci plánuji speciál a to několik. Nebudeme se dívat na herce z Ulice, ale režiséry Ulice, přečíst si můžete všechny filmy, které režírovali režiséři z Ulice. O svátcích si můžete poskládat i speciální vánoční puzzle a bude toho mnohem více.

V tomto týdnu také skončí Vánoční soutěž, před námi jsou poslední dvě kola a to pondělní a úterní. Pro posledních šest výherců čeká kalendář s Bárou Jordánovou a výherci, kteří už vyhráli si tento kalendář chválí. Ve středu na štědrý den skončí úterní kolo, pak smíchám všechny přišlé správné emaily a vylosuji jednoho z vás, který získá hlavní cenu a to je CD, které obsahuje písně z Ulice a spoustu fotek vašich oblíbených postav.

V tomto týdnu by také měl odstartovat Fanclub Ulice, ale není to jisté, mám moc práce a přípravy na fanclub jsou opravdu velké. Uvidíme podle času, ale rád bych, aby již tento týden fanclub odstarovat, zatím se stále můžete hlásit. Těším se na vaše přihlášky.

Pokud jste si z tohoto článku nic nevybrali, tak nezoufejte. Informací se tento týden objeví mnohem více. Toto jsou jen plánované informace, které se na webu objeví, ale to neznamená, že nic jiného nového nebude. Těšit se můžete na klasickou aktualizaci, včetně návštěvnosti webu i článků z tisku či zajímavostí ze světa Ulice, proto navštěvujte náš web i nadále i na Štědrý den na vás nezapomeneme.

Zpět