První večerní chat s barmanem Vráťou

11.06.2009 22:48

Kuba

Obrázek “https://www.scena.cz/fota/db/pvf12241.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Chcete-li si opět popovídat s dalším hercem ze seriálu Ulice, tak máte možnost už zítra, tedy v pátek, kdy bude probíhat snad první večerní online chat. Ano je to tak, zatím všechny chaty probíhali v dopoledních či odpoledních hodinách. Tedy vždy, než začala Ulice, která začíná v 18:30, ale chat s barmanem Vráťou Kovářem začne až v 19:30 tedy děsně po skončení pátečního dílu Ulice.

Vráťa Kovář nyní dostal opravdu těžký úkol, musí zabít člověka, přesněji Lumíra Nykla, dostal to za úkol od Vasila, ten mu naoplátku slíbil skvělý život v zahraničí s hodně penězi. První pokus zabití už má za sebou, málem přišel o život sám Vráťa, Světlana všemu zabránila a tak se čeká na další příležitost jak by se Vráťa mohl zbavit Lumíra. Je to už dávno, kdy měl románek se Světlanou, ta se do něj dokonce zamilovala, až později přišla na to, že byla hloupá a udělala chybu. Vráťa se stal provozovatelem Milénia a Světlana byla pouze servírka. Teď se opět vše obrátila, Světlana se vrátila na pozici kde byla a Vráťa je opět barman. Teď si hraje na milence Světlany a to jen proto, aby se mohl zbavit Lumíra. Povede se mu to? To uvidíme v dalších dílech, kterých už opravdu moc nebude, blíží se finále čtvrté sezóny a tyto díly budou opravdu velice zajímavé.

Tak pokud si chcete užít večerní chat s barmanem Vráťou Kovářem, neboli hercem Pavlem Nečasem, tak přijďte na nový oficiální web seriálu Ulice uliece.nova.cz kde bude zítra, tedy v pátek 12. června 2009 online chat probíhat. Jak už jsem napsal, tak chat začíná hned po skončení seriálu Ulice, tedy v 19:30, ptát se můžete smozřejmě již teď a to zde. Herec Pavel Nečas se na vás již teď moc těší.

Zpět