Ptát se můžete kapitána Bařinky

26.03.2009 23:00

Kuba

Obrázek “https://www.i-kultura.cz/storage/200708161518_samajim6.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Na zítřejší odpoledne se chystá další online chat, který bude probíhat na oficiálním webu seriálu Ulice ulice.nova.cz. Přesně tedy po týdnu můžete opět pokládat své zvědavé otázky hvězdě našeho oblíbeného seriálu. Tou zítřejší hvězdou bude skvělý herec pan Bořivoj Navrátil.

Pan Navrátil v Ulici hraje také skvělého kapitána Vojtěcha Bařinku. Svérázný muž ve svých letech, který se již několikrát pokoušel o srdce Miriam Hejlové, tu nakonec "vyhrál" Vlasta Pešek, o kapitána nyní bojuje paní učitelka Puklická. Kapitán Bařinka hraje v Ulici již dlouhou dobu, v poslední době, ale dostává více prostoru již kvůli svému synovi Kamilovi. Ten chodí se Sašou a momentálně stále žijí v jednom bytě s kapitánem. Aby "děti" bydlely u Vojtěcha, tak proto udělá úplně vše. Třeba si sám na nohu napatlá sádru, jen proto, aby Kamil se Sašou s ním zůstali o trochu méně, sádra šla na nohu lehce, ale dolů šla velice těžce. Ale nakonec je vše v pořádku a věříme, že kapitán nebude dlouho sám, na to se ho můžete zeptat i vy sami zítra na chatu, nebo se ho ptejte na jeho přátelství s Vlastou.

Otázek na tuto postavu nebo na samotného herce Bořivoje Navrátila bude určitě hodně. Takže se určitě ptejte, přijďte zítra, tj. v pátek 27.3. 2009 od 13 hodin na web ulice.nova.cz, to se budete moci ptát přímo online kapitána Vojtěcha Bařinka, ale pokud zítra odpoledne nemůžete, tak se ptejte třeba hned a to prostřednictvím formuláře, který najdete zde. Pokládejte tedy otázky.

Zpět