Ptejte se poprvé Vráti Kováře

12.03.2009 23:01

Kuba

Obrázek “https://www.laddobar.cz/dnf/obrazky/umelecky_soubor/necas.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Neděsí vás zítřejší datum? Nevíte jaký datum zítra je? Již po druhé v tomto roce vychází 13. den v měsíci na pátek, zítra tedy bude pátek 13. Ale my se jen tak nezlekneme tohoto data a všichni přijdeme odpoledne na web ulice.nova.cz tedy na oficiální web seriáu Ulice, zabrouzdáme do sekce Online chat a budeme si podívat s hercem Pavlem Nečasem, který v Ulici stvárňuje postavu barmana Vratislava Kováře, přezdívaného krátce Vráťa.

Ze zečátku se barman Vráťa vyskytoval v Ulici jen minimálně a to když hernu vlastnil Ruda. Později hernu dostala na starosti Světlana a děj se tedy kolem ní hodně točil a na scéně se čím dál více objevoval i barman Vráťa. Spousta fanoušků ani nevědlo, jak se vlastně Vráťa jmenuje příjmením, nikde to nebylo napsané a v seriálu se o tom nikdy nemluvilo. Kdo to ještě neví, tak Vráťa se jmenuje Kovář a je barman ne kovár.:-) Ovšem ještě více do povědomí diváků se dostal románkem se Světlanou, který stále ještě trvá, ale už se o něm nemluví. Je ale do Světlany opravdu zamilován nebo ji jenom využívá? Toto bude určitě hlavní téma, ale protože herec je na chatu poprvé a moc toho o něm nevíme, tak věřím, že spousta otázak bude zaměřena i na osobní život samotného herce. Ptát se můžete i na to, jestli vůbec bude Vráťa v Ulici ještě hrát, zatím to vypadá, že herna bude brzy zavřena, dopomohl k tomu Lumír Nykl. Vráťovi tedy hrozí vyhazov, bude i nadále se Světlanou? Ptejte se.

A ptát se můžete již zítra nebo také hned. Pokud chcete své otázky položit herci Pavlu Nečasovi třeba hned teď, tak využijte formulář, který najdete na ulice.nova.cz. Pokud máte, ale zítra odpoledne čas tak můžete přijít rovnou na chat a povídat si online. Chat bude probíhat zítra, tj. v pátek 13. března od 13:00. Pavel Nečas (Vráťa Kovář) se bude snažit odpověď na co nejvíce otázek.

Zpět