Ptejte se režiséra Ulice a zároveň herce z Ulice

08.04.2009 22:58

Kuba

Obrázek “https://www.scena.cz/fota/db/pvf7394.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

I na tento týden pro vás tvůrci internetových stránek seriálu Ulice připravili online chat s osobností Ulice. A tak si již zítra můžete na ulice.nova.cz povídat s dalším hercem Ulice, ale pozor! Tentokrát bude chat vyjímečný, odpovídat nebude jen herec, ale také režisér Ulice, ale přitom bude za počítačem sedět jen jedna osoba. Jak je to možné, odpovídat totiž bude herec Juraj Deák, který v Ulici hraje, ale také režíruje některé díly.

Kdo je vlastně Juraj Deák? K Ulici se dostal již hodně dávno, respektive stál skoro na začátku a režíroval několik desítek dílů seriálu Ulice. Tento seriál má totiž několik režisérů, kteří se vždy střídají. Jeden pak režíruje jednou za rok letní film a právě Juraj Deák režíroval film k druhé sezóně Ulice, film se jmenoval Zlatá muška. Jiné filmy, které režíroval pan Deák najdete také v sekci Ulice a film. Před pár týdny ale nastoupil tento režisér také do Ulice jako herec a zahrál si vězně Sochora neboli Ondřeje Sochůrka. Vypadalo to, že si zahraje jen v pár dílech, ale pak se objevil znovu a to u rodiny Pavlicových. Stal se kamaráda Pepana, ale i Somony. A teď celou rodinu chrání, hlavně jejich rodinný krb. Ptát se můžete na cokoliv, na jeho režírování i herectví v Ulici.

Zeptat se můžete také na postavu Sochora, jestli si v Ulici najde nějakou ženskou a tak dál. Ptát se můžete již zítra, tj. ve čtvrtek 9. dubna. Herec a režisér Juraj Deák bude online na chatu od 15 hodin. Tak se ptejte, nezapomeňte, že se ptát můžete třeba hned a to prostřednictvím formuláře, který najdete zde, nebo se ptejte rovnou zítra od tří hodin odpoledne.

Zpět