Rekapitulace epizod 1701,1702 (5.4. 2010)

07.05.2010 16:49

Kuba>

Z důvodu velkého zaneprázdnění a školních povinností Petra i mě je tato rekapitulace použita z oficiálního webu Ulice ulice.nova.cz>

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images///365x205/Apr2010//613819.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Růža s Nyklovou pilovaly svůj plán na odhalení Mileny ve Stárkově apartmánu v lázních. Růža se do nacvičování role Stárkovy milenky vžila tak, že od Nyklové málem jednu schytala.

Přímo na místě pak Nyklovou a Růžu posílila stará známá Libuše Šmídová, která byla právě tou dobou v lázních na léčení. Dokonce bydlela i ve stejném hotelu, v jakém měl Stárek pronajatý svůj apartmán. Jenže kde se objeví tyto tři dámy, tam je vždy o neobvyklé a zamotané události postaráno. Na pátrání po Stárkových milenkách díky tomu nezapomene ani personál hotelu Růžový sen.

Zdivočelé důchodkyně v akci

Že je povedená trojka Vilma, Růža a Libuše schopná opravdu všeho, dokázala během několika hodin. Vše začalo vloupáním do pokoje Mileny a pokračovalo dobře mířenou ranou dveřmi. Milena se tak ocitla dokonce v bezvědomí. Není divu, že po dalším vloupání, tentokrát do Stárkova apartmánu, musely dámy záhy vysvětlovat policii, co to tam vlastně provádějí.

Nyklová a spol. na stopě

Všechny členky pátrací výpravy se přeci jen po dlouhém vysvětlování policii opět dostaly do pokoje, kam si Stárek vodil své milenky. Jenže ani pak neměly zdaleka vyhráno, protože z místnosti nesměl nic odnést. Nyklová si ale poradila i tehdy. Tajemnou Stárkovu schránku prostě vyhodila oknem. V Praze ji pak s Lumírovou pomocí otevřela. A to, co obsahovala, Lumírovi doslova vyrazilo dech. Mimo jiného ve schránce totiž našel i Stárkovo milostné účetnictví.

ulice.nova.cz

Zpět