Rekapitulace epizod 1705,1706 (7.4. 2010)

07.05.2010 16:59

Kuba>

Z důvodu velkého zaneprázdnění a školních povinností Petra i mě je tato rekapitulace použita z oficiálního webu Ulice ulice.nova.cz>

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images///365x205/Apr2010//614794.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Řešení závažných problémů se nedá odkládat donekonečna. Takový okamžik čekal i na Bena. Neúnosná situace s Coolnou a naštvaná Monika ho k tomu přinutily. Ben konečně vyřešil dilema, co ze svého života vypustit a za co bojovat.

Jedinou jistotou pro něj zůstává Monika, přestože to dnes tak nevypadalo. Jeho radikální řešení situace ale vyvolalo podobně radikální reakci. Monika se po přečtení jeho dopisu na rozloučenou odhodlala k činu, kterým všechny překvapí. Pro své další kroky si zvolila jako parťáka Máru, podobně jako Ben. Domluvila se s ním, že odkoupí tátův podíl v Coolně a v klubu budou podnikat společně. U Farských tak mohli slavit, že kupec na Coolnu se už našel, aniž by znali pozadí celé nadcházející transakce.

Simonin boj s Májem

Kdo by před časem do Simony řekl, že bude volný čas trávit čtením Máchova Máje? Některé pasáže jí ale dávaly zabrat. Simona ovšem dělala vše pro to, aby se s profesorem Kreuzerem konečně setkala. Proto jí začalo vrtat hlavou, proč to Jiří tak dlouho odkládá.

Matějovi ruply nervy

Borisek byl ve svém záškodnictví čím dál otravnější. Vlastně mu už vadilo všechno. K velké radosti Pepiny si k deptání mámy a Matěje dokázal najít sebenepatrnější záminku. Matěj se stále snažil zůstat v klidu. Ovšem jen do chvíle, než Borisek začal prudit v tom nejméně vhodném okamžiku. Pak už se neudržel ani on a malému spratkovi dvě střihnul. Boriskovo otravné chování tím sice pro dnešek vyřešil, ovšem radost z toho rozhodně neměl.

ulice.nova.cz

 

Zpět