Rekapitulace epizod 1707,1708 (8.4. 2010)

07.05.2010 17:02

Kuba>

Z důvodu velkého zaneprázdnění a školních povinností Petra i mě je tato rekapitulace použita z oficiálního webu Ulice ulice.nova.cz>

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images///365x205/Apr2010//615251.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Borisek po Matějově výchovné lekci vzal zpátečku. Po dřívějším zlobení nebylo téměř ani stopy. Libuška marně přemýšlela, jakým zázrakem to Matěj dokázal. Když díky Pepině zjistila pravdu, řádila jako saň.

Libuška si po Pepinině žalování okamžitě běžela s Matějem vyříkat jeho výchovné pohlavky. Jenže ten byl z celého incidentu pořádně přešlý i bez Libuščiny lekce. Po ní pak raději odešel z domova. Borisek ovšem pocit vítězství nezažíval. Naopak. Žalovali na Matěje. A to je srabárna.

Cyrilova rekapitulace

Cyril se vynasnažil strávit co nejvíce volného času s Lenkou a hlavně s Miriam. Na Lence obdivoval, jak skvěle se zachovala k Jardovi. Pustila ho do světa i přes své těhotenství. On sám potom zrekapituloval svůj dosavadní život. Zjistil, že ho to na další vandr už vlastně ani netáhne. Dokonce snad nastal čas, aby se usadil. I když se Miriam snažila kontakt s Cyrilem trochu omezit, na jazzový koncert nakonec pozvání přijala.

Simona chce profesora

Samostudium zatím Simoně přineslo jen starosti. Začala mít pocit, že pro Jiřího není dost dobrá. To pro ni bylo jediné možné vysvětlení, proč se schůzka s nerudným otcem pana Jiřího dosud nekonala. Když to dala Jiřímu najevo, ten konečně přestal schůzku dále odkládat. Dohodli se, že proběhne hned následujícího dne. Jiří jen Simoně doporučil, aby k prvnímu setkání došlo u ní doma. Alespoň bude moci využít ve svůj prospěch známé prostředí. Simona se ovšem setkání nebála. Podle fotky, kterou jí Jiří donesl, vypadá jeho otec na milého člověka.

ulice.nova.cz

Zpět