Rekapitulace epizod 1709,1710 (9.4. 2010)

07.05.2010 17:05

Kuba>

Z důvodu velkého zaneprázdnění a školních povinností Petra i mě je tato rekapitulace použita z oficiálního webu Ulice ulice.nova.cz>

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images///365x205/Apr2010//615634.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Matěj po Libuščině výbuchu kvůli pohlavkům Boriskovi pro jistotu nedorazí ani domů, ani do školy. Intrikánka Pepina se ale přesvědčí, že na každého jednou dojde. Dnes bude jejím pletichám konec.

Největší autorita Nekonečných, Boris, kupodivu Matějův čin schválí. A tak se Matěj po svém znovuobjevení místo předpokládaného rozchodu dočká velké pusy. Úplně vyhráno mít ale nebude.

Tyran Kreuzer nezklame

Simona bude před setkáním s profesorem Kreuzerem pekelně nervózní. Jak se ukáže, stejné pocity přepadnou i Jiřího, jenž svého otce dobře zná. Aby minimalizoval případné třecí plochy a neshody, přinese Simoně elegantní kostýmek. K němu přidá i několik dobře míněných rad, o čem se před otcem raději nezmiňovat. Když dojde k očekávanému setkání, Kreuzer senior všem předvede, že Jiřího obavy nebyly ani trochu plané. Jenomže Simona je žena otřískaná životem. Poradila si s jinými typy, poradí si nakonec i s tímto supermorousem.

Vlastimil plánuje svatbu

Miriam dnes bude zářit. Nejenže se jí vše v životě urovnalo. Z lázní se jí konečně vrátí její Vlastimil. Pan Pešek přijede s hlavou plnou jejich svatby. Nejprve si zajistí svědka, potom se pustí do plánování svatební cesty. Cyrila pobaví, že jako poradce si zvolí právě jeho. 

ulice.nova.cz

Zpět