Rekapitulace epizod 1737,1738 (29.4. 2010)

07.05.2010 17:53

Kuba>

Z důvodu velkého zaneprázdnění a školních povinností Petra i mě je tato rekapitulace použita z oficiálního webu Ulice ulice.nova.cz>

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images///365x205/Apr2010//622461.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Také Tereza poznala, že Ondrovy dcery jsou povedená kvítka. Holky si během dopoledne důkladně prohlédly její šatník, potkan Kája zase posvačil kabel od počítače.

Když Tereza Janě nabídla něco ze své garderoby a Míše našla ve svém šatníku Káju, měla u holek vyhráno. Janě se navíc líbil Terezin Vojta, kterým jim pomohl zahladit stopy Kájova řádění koupí a výměnou rozkousaného počítačového kabelu. Bára tak doma našla po příchodu z práce téměř všechny své blízké jako jednu velkou fungující rodinu.

Profesor vyhodil Simonu z bytu

Simona jako vždy umanutě trvala na svém. Přestože ji skolila viróza, za žádnou cenu nechtěla jít ze salonu rovnou domů. Ani Renatiny domluvy ji nedonutily k rezignaci. Simča si prostě vzala do hlavy, že se cestou z práce ještě musí zastavit u profesora Kreuzera. Renatě prozradila, že si s otcem Jiřího už dokonce i začínají rozumět. Starý pán ovšem nebyl nadšený ze Simonina posmrkávání nad Horatiem. Obratem ji poslal domů a navrch ještě utrousil pár nelichotivých poznámek. Válečná sekera mezi těmi dvěma byla opět vykopána. Alespoň ze strany Simony, která se rozhodla, že to otci Jiřímu zítra ještě nandá.

Vlastimil se zbavoval Cyrila

U Vlastimila a Miriam panovala kvůli Cyrilovi napjatá atmosféra. Paní profesorku urazila Vlastova špatně skrývaná žárlivost. Demonstrativně před ním proto Cyrilovi odmítla setkání. Pana Peška to sice zamrzelo, ale zároveň přimělo i k akci. Požádal Cyrila, aby Miriam nechal na pokoji, protože ji kontakt s ním vždy rozruší. zaskočený Cyril si vzal jeho slova k srdci. Zareagoval tak, jak reagoval celý život – nečekaně a okamžitě. Zajistil si první možný volný let do Amsterodamu, aby Vlastimilovi a Miriam nestál v cestě za štěstím. Oba dva exmanželé Hejlovi byli tímto nenadálým zvratem překvapeni. Došlo jim, že se mají po letech opět rozejít. V šoku byla i Lenka, jíž se Miriam svěřila, jak těžce nese představu Cyrilova odjezdu. Lenka se jí tedy zeptala, jestli stejně jako Cyril odjede do Amsterodamu. K tomu se ovšem miriam nechystala, protože panu Peškovi slíbila, že se za něj provdá.

ulice.nova.cz

Zpět