Rekapitulace epizod 1761,1762 (17.5. 2010)

21.06.2010 15:55

Kuba>

Z důvodu velkého zaneprázdnění a školních povinností Petra je tato rekapitulace použita z oficiálního webu Ulice ulice.nova.cz>

 

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images///365x205/May2010//628360.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Z maturitních otázek dnes budou při zkoušce dospělosti losovat Vojta a Thea. Nervózní Vojta se vsadí, že pokud z něčeho propadne, na předání vysvědčení půjde ve slušivém úboru baletky.

Sebevědomí Vojtovi moc nedodá ani informace, že Thea bude předvádět svoje znalosti před ním. Bude mu jasné, že tohle nemůže dopadnout dobře. Laťka totiž bude hodně vysoko. Když Thea odstartuje u maturity dle očekávání, Vojta začne pomalu plánovat baletní výstup.

Profesor se pochlubí svou pečovatelkou

Simona má rodiče velice ráda, ale tentokrát jí trochu zkomplikují život nečekanou návštěvou. Naštěstí budou mít svůj program, a tak Simona stihne navštívit i starého pana Kreuzera. Ovšem jakmile překročí práh jeho bytu, bude muset začít improvizovat. V profesorově obývacím pokoji totiž narazí právě na maminku s tatínkem. Ti nebudou mít o jejím přivýdělku ani potuchy. Zato jí doma barvitě povyprávějí o velice zvláštní pečovatelce svého přítele. Simonina výbušná reakce na sebe pak nenechá dlouho čekat. Milý pan Kreuzer se bude mít na co těšit.

Jitčino lhaní

Olda se bude po ránu dušovat, že napříště se alkoholu vyhne obloukem. Jitka ale bude mít úplně jiné starosti. Utajování depresivních schůzek s úhlavním nepřítelem Kukačkou bude čím dál náročnější. Jediné, k čemu se upne, bude naděje, že Vladimíra konečně přinutí mluvit o únosu na chatě. Tím získá cennou nahrávku, která jim všem změní život. Farské navíc překvapí Lída. Ohlásí se jim na oficiální návštěvu, aby jim prozradila jednu veledůležitou novinku ze svého života.

ulice.nova.cz

Zpět