Rekapitulace epizod 1763,1764 (18.5. 2010)

21.06.2010 15:59

Kuba>

Z důvodu velkého zaneprázdnění a školních povinností Petra je tato rekapitulace použita z oficiálního webu Ulice ulice.nova.cz>

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images///365x205/May2010//629351.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Farští budou s napětím očekávat, co pro ně má Lída za tajemnou zprávu. Když se jim svěří s tím, že se bude brzy vdávat, zůstane rodina sedět s otevřenou pusou. Jen o ženichovi se toho moc nedozvědí.

Podle Lídy bude nejlepší, když ho zítra přivede osobně. To její rodiče trochu zarazí. Už tak jim bude divné, proč dcera svůj vztah tolik měsíců tajila. Olda zajde vypustit přetlak opět do hospody. Dnes tu bude moci chystanou svatbu prodiskutovat s mužem, který se zde bude shodou okolností loučit se svobodou.

Simonini senioři se do sebe pustí

Simonina matka má jasno. Jiří se na její dceru dívá jak na svatý obrázek. A jí by se nový zeť také docela zamlouval. Když Simonu povzbudí i Renata, podle níž Jiřího péče nemůže být jen tak, začne Simča přemýšlet, zda nenastal čas přibrat do života někoho dalšího. Ale nejdřív musí zrealizovat pomstu starému panu Kreuzerovi za jeho řeči o vnadné pečovatelce. Rozhodne se uspořádat večeři, na kterou obě rodiny hned tak nezapomenou.

Vojtova přihláška na vysokou školu

Vojta už bude středoškolsky vzdělán. Tereze dojde, že nastal nejvyšší čas seznámit ho s faktem, že je přihlášený ke studiu na vysoké škole. Že to nepůjde úplně hladce, bude jasné jak jí, tak i Thee. Jako lepší prorok se ukáže Tereza, která zapochybuje, že by jim Vojta za naservírovanou informaci o naplánování jeho budoucnosti poslal děkovný dopis.

ulice.nova.cz

Zpět