Rekapitulace epizod 1767,1768 (20.5. 2010)

21.06.2010 16:12

Kuba>

Z důvodu velkého zaneprázdnění a školních povinností Petra je tato rekapitulace použita z oficiálního webu Ulice ulice.nova.cz>

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images///365x205/May2010//629935.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Tereza přehnaným sebevědomím neoplývá. Předmaturitní tréma s ní proto pořádně zamává. Když dojde na samotné lámání chleba, zakusí na vlastní kůži, co to znamená mít pořádné okno.

Od naprostého výbuchu před komisí Terezu naštěstí zachrání návštěva z Labutího jezera, která se ladně usadí ve zkušební místnosti. Díky tomuto zpestření nebude muset Tereza následovat osud bratra a Kristýny. Večer budou mít všichni studenti poslední povinnost. Pořádně všechno oslavit v Coolně. Ani bujará nálada z večírku nesjednotí odlišné představy Terezy a Vojty o usmíření. Místo romanticky strávené noci je bude čekat vysvětlování nejasností ohledně vzájemného pochopení a naslouchání.

Farští brojí proti Lídině svatbě

Oldovi bude stále znít v uších Janovo vyprávění, kterak elegantně opustit tři manželky. Rozhodně nebude ochotný smířit se s představou dalšího Janova loučení se svobodou, při kterém se kroužek jeho exmanželek rozroste o Lídu. Celou rodinu by moc zajímalo, čím nekonvenční Jan budoucí nevěstu tak okouzlil. Navíc se Farští shodnou na tom, že by Lídě svatbu s Janem nejraději rozmluvili. Jako první se nelehkého úkolu ujme Jitka.

Lumírův byznys s pozemky

Lumír dnes hodlá výhodně zakoupit pozemky. Zvesela vykročí do práce i vstříc zářné budoucnosti. Sám sebe si bude představovat jako bohatého muže. Opět ovšem narazí na Mastného, jenž mu již několikrát zkřížil plány. Aby toho nebylo málo, život mu zkomplikuje také vlastní matka, která zachází s penězi velice opatrně. Vyzvednutí obrovské hotovosti z banky promění v takřka bojové cvičení.

ulice.nova.cz

Zpět