Rekapitulace epizod 1775,1776 (26.5. 2010)

21.06.2010 16:32

Kuba>

Z důvodu velkého zaneprázdnění a školních povinností Petra je tato rekapitulace použita z oficiálního webu Ulice ulice.nova.cz>

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images///365x205/May2010//632736.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Se stresem se lze vyrovnávat různě, Olda to zkoušel, jako již tradičně, pitím. Události kolem Jitky ho pěkně sebraly. Se situací si nevěděly pořádně rady ani obě holky. Teď jim navíc kromě vážného zdravotního stavu Jitky přibyla i starost o tátu.

Olda některé věci stále nepřiznal ani sám sobě. Raději se proto i nadále vyhýbal psychologickým rozborům nastalých událostí. Zpráva, že zítra probudí Jitku z umělého spánku, tak znamenala i blížící se nevyhnutelný rozhovor Oldy s manželkou o tom, co a proč se vlastně stalo. A právě toho se Olda začal po rozhovor s Elen velmi obávat.

Libuška i Eliáš mají své plány

Libuška svolala tajnou rodinnou poradu žen. Kateřině a Thee svěřila svůj bláznivý plán koupit tátovi zpět jeho atrakci. Představa, že by celá rodina mohla zase vyrazit společně na turné, byla pro všechny tak přitažlivá, že o ní začaly vážně uvažovat také Thea s Kateřinou. Pomoci se snažil Nekonečným i Eliáš. Sám přijel za Borisem s nabídkou místa, kam by ho mohla rodina doprovázet. Do třetice se oba tajné plány protly, když Libuška začala s Eliášem řešit, jak udržet rodinu v létě pohromadě. I přes Kateřinin odpor ho požádala o pomoc s realizací svých záměrů.

Ženská logika dle Boženky Puklické

Kontakt s Miriam byl pro Vlastimila už jen jedním velkým utrpením. Nedokázal se tolik ovládat a zůstávat nad věcí jako ona. Ale Miriam bylo u srdce stejně těžce jako Vlastovi, i když to tak na první pohled nemuselo vypadat. Pan Pešek ovšem nebyl  úplně sám. Boženka Puklická se mu i nadále snažila nahradit věrného kapitána Bařinku a dělat mu průvodkyni spletitými uličkami ženské logiky. Dokonce byla přesvědčená, že Miriam se přes všechna tvrzení stále ještě nerozhodla a stojí na křižovatce svých životních cest. O to více ji i Hanku Petříkovou překvapilo rozhodnutí Miriam, že příští školní rok už do školy nenastoupí.

ulice.nova.cz

Zpět