Rekapitulace epizod 1781,1782 (31.5. 2010)

21.06.2010 16:46

Kuba>

Z důvodu velkého zaneprázdnění a školních povinností Petra je tato rekapitulace použita z oficiálního webu Ulice ulice.nova.cz>

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images///365x205/May2010//633812.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Celá rodina Liškových byla jako na trní. Pohovor dětí se sociální pracovnicí Houdkovou jim totiž mohl přinést velké problémy. Houdková naštěstí díky profesorce Puklické rychle pochopila, že ve školním sporu Emy s Janičkou nešlo o šikanu.

Sociální pracovnici Houdkové ovšem nešlo Frantovo změněné chování ani jeho drobné lhaní. Po šetření ve škole nabyla dojmu, že u Liškových doma nepanuje zrovna idylka. A také už začala tušit, proč je Ema tolik vystresovaná. Částečně správně. Ovšem největší nervy teď měla malá Ema z pohovoru s ní.

Ondřejův kulový blesk

Po odjezdu Ondřejových dcer zavládl u Jordánových nebývalý klid. Báru hodně překvapilo Ondrovo rozhodnutí hledat byt pro všechny společně. Nebyla si jistá, zda na takový krok není přece jen ještě brzy. Ani Tereza nehodlala na svém trvalém bydlišti nic měnit. To raději snese ve svém pokoji dvě puberťačky. Báře se nakonec tahle varianta také zalíbila. Rozhodla se, že pro jednou nebude všechno důkladně promýšlet. Na blížící se změny se podívala optimisticky - s Ondřejem zvládne všechno. Trápila ji pouze představa, že by se Matěj vlastně neměl kam vrátit. Pokud by ovšem chtěl.

Předváděčka v pekařství

Nyklová se dokáže pro věci nadchnout. Vidina exkluzivní masážní vesty za mimořádně výhodnou cenu ji přiměla v pekařství zorganizovat předváděcí akci zdravotních potřeb. Po přesvědčivém projevu prodejce pak spolu s Růžou neodolaly neuvěřitelně výhodné nabídce a dvě vesty si koupily i přes jemné naléhání Světlany, aby koupi přeci jen ještě v klidu zvážily. Cena totiž nebyla jen tak ledajaká. Pět tisíc za kus.

ulice.nova.cz

Zpět