Rekapitulace epizod 1785,1786 (2.6. 2010)

21.06.2010 16:51

Kuba>

Z důvodu velkého zaneprázdnění a školních povinností Petra je tato rekapitulace použita z oficiálního webu Ulice ulice.nova.cz>

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images///365x205/Jun2010//635358.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Bedřich si byl velmi dobře vědom toho, co jeho avantýry s Lucií doma natropily. Pokusil se proto nyní věnovat dětem co nejvíc svého času. Příjemně ho překvapilo, že ani Anička se nestavěla proti jeho častějšímu přebývání doma.

Anička si dokonce na chvíli pomyslela, že by se manžel mohl vrátit natrvalo. Úsměv na tváři jí ale dlouho nevydržel. Bedřich se ve svých citech stále plácá. Nedokáže jen tak navázat na dřívější pohodový rodinný život. Navíc si na veřeči s Lucií uvědomil, jak mu chybí a jak rád by byl s ní. Podobné pocity měla i Lucie. Ovšem kvůli Bedřichově rodině se rozhodla, že ve vztahu s ním už nikdy pokračovat nebude. Jediný, kdo u Liškových ožil, byla Ema. Na ni tátova přítomnost doma zapůsobila okamžitě. Dokonce si ve škole po dlouhé době vysloužila i pochvalu.

Rodinná večeře Jordánových: místo oslavy hádka

Gábina s Terezou dnes musely zvládnout písemnou část přijímacích zkoušek. Bára se ujala role chůvy Gábinina Šimonka. Tereza zažila před odchodem na písemky šok. Sama nevěděla, zda Vojtu obejmout nebo praštit. Konečně jí totiž prozradil, že i on úspěšně prošel talentovkami. A přišel si pro ni, aby na testy vyrazili společně. Aby toho dnes nebylo na Terezu málo, po šoku s Vojtou a těžkých testech pro ni byla adrenalinovým zážitkem i rodinná večeře. Nebyl by to totiž Tomáš, aby svoji nespokojenost se synovým životem důkladně nerozmáznul, oslava neoslava. Alespoň večer proto Tereza chtěla prožít v poklidu o samotě s Vojtou. Dnes jí ovšem nebylo přáno ani to. Svou společností je poctil právě zničený Matěj, který potřeboval spláchnout konflikt s otcem.

Opilý Jiří

Simoně přece jenom svitla naděje, že i na ni čeká v podobě Jiřího princ na bílém koni. A protože jí Jiří opravdu imponuje, rozhodla se kvůli němu dokonce hubnout. Jen ji stále mírně mátlo jeho sice maximálně přátelské, ale jinak trochu odtažité chování. Jasno jí udělal samotný Jiří. Nechtěně jí dokázal, že i on se umí někdy obejít bez svého obvykle dokonalého gentlemanského chování. Jiří se sice odvázal a mnohonásobně překročil doporučenou hladinu alkoholu v krvi, ovšem ani dnes se nevyrovnal umu Pepana. Simona si i tak ale zopakovala, jak se pečuje o muže zmoženého alkoholem. A zároveň si začala dělat o Jiřího obavy.

ulice.nova.cz

Zpět