Rekapitulace epizod 1787,1788 (3.6. 2010)

21.06.2010 16:53

Kuba>

Z důvodu velkého zaneprázdnění a školních povinností Petra je tato rekapitulace použita z oficiálního webu Ulice ulice.nova.cz>

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images///365x205/Jun2010//635839.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Tereza zná svého bratra opravdu dobře. Malá chvilka jí stačila na to, aby u něj po včerejším vyplachování mozku vodkou diagnostikovala absolutní neprobuditelnost. Vojta se zachoval jako opravdový kamarád.

Vojta bez váhání oblékl Matějovy montérky a vyrazil směr sklad, protože mu bylo jasné, že tahle absence by jeho kamaráda mohla přijít hodně draho. Ani Tereza se dlouho nerozmýšlela a Vojtu v jeho úsilí podpořila. Namísto užívání prázdnin tak dnes oba strávili pár hodin taháním krabic jako záskok za Matěje. Dokonce i pan Běhounek ocenil jejich snahu a nasazení, i když před jejich řečmi raději hodně rychle prchl do útrob skladu. Tereze i Vojtovi naplno došlo, že Matěj se teď opravdu nefláká. Samotný Matěj jejich pomoc ocenil. Bylo mu jasné, že pan Běhounek by ho za jakoukoliv absenci okamžitě vyrazil. Pomalu mu také začalo docházet, že rozhodnutí nejít do školy ani na reparát nemusí být to nejlepší.

Jiří prozrazuje své tajemství

Simona tuší, že za Jiřího opilostí stojí nějaký problém. Napíše mu proto vzkaz, že je připravena mu s čímkoliv pomoci. Její nabídka ale kromě Jiřího zaujme i starého pana Kreuzera. Ten by se rád dostal na kloub tomu, proč jeho pečovatelka nabízí synovi takovou službu. Během dne bude mít Simona i důvod k radosti. Začne to vypadat, že se konečně dočká vysněného rande. Brzy ovšem pozná, že všechno bude jinak, než jak si malovala. Od Jiřího se večer dozví mnohem víc, než by čekala a chtěla slyšet.

Nešťastný morous Vlastimil

Celá Ulice sleduje Vlastimilův boj s nenadálým osaměním. Vilma Nyklová je přesvědčená, že ona ho dokáže pochopit a rozptýlit. Vždyť i ona zůstala rázem sama. Jenže pan Pešek už má všech těch pečovatelek plné zuby. O své pocity se s nimi více či méně vhodně také okamžitě podělil. Starostlivou Nyklovou rázně vykázal z bytu a Boženka Puklická nedopadla o moc lépe. Ani pan Pešek se ale nenechal jenom vléct událostmi. Konečně začal jednat. Jeho první aktivní krok bylo doporučení, ať si škola hledá nového školníka.

ulice.nova.cz

Zpět