Rekapitulace epizod 1793,1794 (8.6. 2010)

21.06.2010 17:02

Kuba>

Z důvodu velkého zaneprázdnění a školních povinností Petra je tato rekapitulace použita z oficiálního webu Ulice ulice.nova.cz>

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images///365x205/Jun2010//637693.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Světlaně bylo jasné, že Lumírův článek zapůsobí na Ingrid jako rudý hadr na býka. Lumír zůstal k jejím pocitům netečný. Více ho zajímal jeho nový plán.

Lumír rozjel hru se starostou a Mastným. Upozornil je na skutečnost, že už ví, kdo mu vyfoukl nákup pozemků. A dokonce na to má i důkazy - výpis z obchodního rejstříku, kde je to pěkně černé na bílém. Lukrativní pozemky nakoupila společnost, v níž figurují jejich příbuzní. Ti dva si snadno představili, co by Lumír s informacemi mohl udělat. Proto se rozhodli, že mu přepustí podíl, a zacpou tak pusu. Zvláště pro Mastného to byla pěkně hořká pilulka, jejíž spolknutí Lumírovi jen tak nedaruje. Jak Světlana správně předpokládala, naštvaná Ingrid míní Lumírovi jeho řeči pořádně spočítat. Ještě večer zavolala do redakce Sešupu, aby se k článku vyjádřila.

Borisovo překvapení

Matěj sdělil Libušce, že on členem jejich francouzské výpravy o prázdninách nebude. Nechce přijít o práci, kamarády, ani rodinu. Také by rád zvládl maturitu. Libušku to pořádně zaskočilo. S takovou možností vůbec nepočítala. Stojaté vody rozvířil ještě víc Boris, který rodinné překvapení trumfl. Navrhl rodině, že se do Francie rovnou odstěhují, protože mu tam Eliáš sehnal dobrou práci. Šokovaná rodina musela tuto informaci hodně rozdýchávat. Zejména Thea a Libuška. Zatímco Thea tu chce zůstat a studovat na vysoké, Libušce došlo, že by stěhováním přišla o Matěje. Ten si dnes vyšel s Eliášem na pivo, aby zjistil, o co mu jde. Svému sokovi doporučil, ať rozhodnutí, s kým bude chodit, nechá na samotné Libušce.

Kreuzer na stopě

Starý morous Kreuzer si nevěděl rady se svým synem. Netušil, proč se v poslední době chová tak podivně. Příliš ho neuspokojilo ani jediné vysvětlení, jež se mu od Jiřího dostalo, totiž že řeší nějaké problémy v práci. Jiří se marně snažil najít si nové zaměstnání. Nakonec skončil u Simony v salonu, což se projevilo na jeho zevnějšku. Otec to samozřejmě zpozoroval. Dokonce se pokusil synovi nabídnout, ať se mu s problémy svěří. Ovšem to byla ta poslední věc, do které by se chtěl Jiří nyní pustit. Zahlcen svými problémy si ani nevšiml, že otec možná tuší daleko víc, než by předpokládal. A že je přeci jen trochu jiný, než si o něm o celou dobu myslí.

ulice.nova.cz

Zpět