Rekapitulace epizod 1799,1800 (11.6. 2010)

21.06.2010 17:07

Kuba>

Z důvodu velkého zaneprázdnění a školních povinností Petra je tato rekapitulace použita z oficiálního webu Ulice ulice.nova.cz>

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images///365x205/Jun2010//638803.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Libuška svým rozhodnutím všem vyrazila dech. Matěj zářil jako sluníčko štěstím, že mu jeho milovaná nezmizí do Francie. Zato Boris jen ztěžka vydýchával tak obrovskou zradu svých dcer.

Ale ani Thea s Libuškou neměly z takového rozuzlení radost. Boris naštěstí tak rychle vychladne, jak snadno vzplane. Takže rozhodnutí They a Libušky přece jen respektoval, i když velmi nerad. Všichni Nekoneční si ale uvědomili, že musí překonat ještě jednu veledůležitou metu. Oznámit Boriskovi a Pepině, že se rozdělí. Jak se dalo očekávat, ti dva byli rezolutně proti. Kateřina s Libuškou naštěstí věděly, jak na ně. A tak nakonec i ti nejmlaší z rodu Nekonečných z chystanými změnami v rodině souhlasili. Libušce navíc nemínil dát nic zadarmo ani Eliáš. Postavil se zásadně proti, aby jeho dítě vychovával někdo jiný. Zároveň ji přitlačil ke zdi svým požadavkem říci co nejdříve Boriskovi, že je jeho otcem.

Ingridina temná zloba

Ondřeje zaujalo studium Lumírových kroků v jeho politické kariéře. Překvapeně odhalil, že pan Nykl nemá skutečně žádné zábrany. Novinářská zvědavost Ondřejovi nedala, aby se s ním nesešel a nedozvěděl víc o nekalých praktikách na radnici. Lumír setkání uvítal, ovšem nic konkrétního mu řekl. Nejprve si ho totiž mínil nechat proklepnout, jestli náhodou není špionem z tábora Mastného a starosty. Protože mu začalo téct do bot ze všech stran, rozhodl se co nejdříve vyřešit zejména záležitost s Ingrid. Pomoc mu nabídla i Světlana. Sama se pokusila s Ingrid promluvit, a vytáhnout tak konečně všechny kostlivce ven ze skříně. Narazila ovšem jen na nekonečnou zlobu své bývalé kamarádky. Světlanina mise ale nezůstala bez odezvy. Ingrid začala shánět spojence.

Lenčino překvapení

Pan Pešek byl už přeci jenom o něco mírnější. Díky Boženčině vlivu se zase začal chovat jako normální člověk. Profesorka Puklická se opravdu snažila, aby z něj udělala zase toho starého známého Vlastimila. Dokonce mu donesla Františkův obrázek, který na výtvarné výchově namaloval právě jeho portrét. Dnes ale Boženku překvapila hlavně Lenka. Oznámila jí, že namísto ředitelování si chce užívat mateřské. A také jí prozradila svoji představu o budoucí ředitelce školy. Byla by ráda, kdyby ji v její funkci vystřídala právě ona. Nakonec i pan Pešek našel nového parťáka na rybaření - Henryho. Nejprve si ho ale bude muset přece jen trošku převychovat.

ulice.nova.cz

Zpět