Rekapitulace epizod 1805,1806 (16.6. 2010)

21.06.2010 17:14

Kuba>

Z důvodu velkého zaneprázdnění a školních povinností Petra je tato rekapitulace použita z oficiálního webu Ulice ulice.nova.cz>

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images///365x205/Jun2010//640465.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Františkovy narozeniny chtěl Bedřich hlavně přežít. Plný neblahých předtuch odešel na oslavu. A jak se ukázalo, jeho obavy nebyly ani trochu liché. Doma zažil opravdové peklo.

S jedním však přeci jen nepočítal. Že by mu dnešek přinesl újmu spíše finanční než citovou. Anička mu už totiž nemínila dát nic zadarmo. A pomstu Bedřichovi i Lucii za jejich zradu si mínila opravdu vychutnat. Rozhodla se, že už nebude ani naivní, ani chápavá. A začala hned tím, že na výpravu na Krétu přibrala také Zuzanu s Mirkem. Samozřejmě na Bedřichův účet.

Dobré zprávy od Elen

Olda se od Elen dozvěděl, že soud s Kukačkou proběhne již tento pátek. Přestože u Farských byli z novinky nadšení, rozhodně se neshodli v tom, jestli se mají o dobré zprávy týkající se vleklé kauzy podělit také se zotavující se Jitkou. Zatímco fyzická zranění se u ní hojí nad očekávání dobře, s její psychikou to je horší. Olda proto trval na tom, aby jí zásadní informace o blížícím se soudu zatím neříkali. Podle něj by ji jen zbytečně rozrušily.

Invaze Krausových

Báře s Terezou vydržel jejich holčičí den jen pár okamžiků. Plány je donutil změnit Ondřej s holkami, kteří se rozhodli, že k nim neplánovaně přijedou již o den dřív. Báru to přinutilo k zamyšlení nad jejich budoucím společným životem. Uvědomila si, že už nemá smysl otálet. Měli by se sestěhovat okamžitě. Tereze začalo teprve teď docházet, jak náročné může soužití se dvěma puberťačkami být. Dokonce ji napadla kacířská myšlenka, zda se s mámou trochu neunáhlily. Bára kupodivu žádné pochybnosti neměla. Podle ní se musí pro lásku něco obětovat.

ulice.nova.cz

Zpět