Rekapitulace webu srpen 2009 až srpen 2010

23.08.2010 10:16

Kuba>

Rekapitulace byla (a stále bude) vždy jen na Petrovi. V tomto vydání ovšem nebudeme rekapitulovat Ulici, ale náš web, který slaví své třetí narozeniny a Rekapitulace je jedním z narozeninových speciálů a tak si v tomto článku zrekapitulujeme měsíc po měsíci ty nejdůležitější události, které jsme za poslední rok zažili.

Srpen 2009

V srpnu loňského roku se toho událo opravdu hodně. Hned na začátku měsíce, přesněji pak 4. srpna náš web zaznamenal velkou akci nazvanou "Inovace bez legrace" celý web jsme přemístili na novou adresu, dostali jsme novou grafiku, více zábavy, více rubriky a celý web byl prostě nový. 22. srpna jsme oslavili druhé narozeniny ve velkém, ve stejný den byl také Den otevřených dveřích ve fanclubu, tzn. že každý návštěvník se mohl prohlédnout fanclub a to bez hesla. V srpnu také skončila velká letní soutěž Prázdninové pexeso.

Září 2009

Co se stalo v září? Moc toho nebylo, ale hlavně opět začala Ulice a k nám se vrátili návštěvníci, kteří v červnu odešli. Web byl opět v plném provozu. Na začátku září (3. září) nás čekalo malé překvapení v podobě exkluzivního rozhovoru s hercem Matyášem Valenout (František Hrubý), který odpovídal na vaše otázky.

Říjen 2009

Měsíc říjen byl pro nás velmi, ale opravdu velmi zlomový. Členka našeho fanclubu myška zařídila pro celý web návštěvu hostivařských ateliérů, kde se točí Ulice, ale aby toho nebylo málo, tak jsme měli možnost si v Ulici i zahrát a to při velké demonstraci proti zavření hospody. 10.10. 2009 byl tak pro fanclub, ale i pro tento web velmi důležitým. Díky této návštěvě jsme také získali zajímavé kontakty a tak třeba na konci října odpověděl na několik našich otázek šéfproducent seriálu Ulice pan Michal Reitler.

Listopad 2009

Ještě v posledním říjnovém dni odstartovala velká soutěž Nej postava 3, která probíhala i další měsíce, ale hlavně v listopadu odstartovala první finálové kolo této soutěže. Od 16. listopadu začali na našem webu Vánoce, dostali název Kouzelné vánoce, mírně se upravil web, který byl ve vánočním stylu se zimní grafikou.

Prosinec 2009

Hlavně prosinec byl ve znamení Vánoc. Spustili jsme speciální rubriku, kde jste se mohli dozvědět zajímavosti o Vánocích, ale i o Vánocích na webu a také v seriálu Ulice. Vánoce na webu byly prostě kouzelné. 16.12. počítadlo návštěvnosti zaznamenalo 200 000 návštěvníků od spuštění webu.

Leden 2010

Hned na začátku měsíce jsme si ve speciálních článcích zrekapitulovali rok 2009 v Ulici i na webu. 8. ledna jsme vyhlásili novou nejlepší postavu Ulice, soutěž Nej postava 3 vyhrála Simona Pavlicová. Celá soutěž zaznamenala velký úspěch, což mě moc potěšilo a jsem rád, že vás soutěž bavila.

Únor 2010

V únoru toho bylo opravdu hodně. Tento měsíc jsme trhali rekordy, za celý měsíc nás návštívilo skoro 20 000 návštěvníků a 5. února k nám přišlo 1 050 lidí, tento den se tak zatím stal rekordem roku 2010. V únoru jsme také hledali Valentýnský pár, tedy nejzamilovanější pár z Ulice, vyhrál pár Lenka Drápalová a Jarda Hejl. V sobotu 20.2. se v TV vysílala anketa Anno 2009, náš web vám celý večer přinášel z této ankety online zpravodajství, další dny pak také spoustu fotek a videí. Anketu ovládla Ulice, získala rovnou tři sošky (Hana Maciuchová, Rudolf Hrušinský a seriál Ulice).

Březen 2010

První březnový den náš web dostal nový kabát, na webu tak definitivně skončila zima. Ve stejný den jsme také spustili velkou fotogalerii na galerie.cz. Stejně jako v únoru, tak i v březnu probíhalo jedno online zpravodajství, tentokrát z ankety TýTý 2009, náš web pro vás jit potřetí přinášel celý večer online zpravodajství. Ulice si z TýTý odnesla dvě zrcátka (opět Hana Maciuchová a Rudolf Hrušinský).

Duben, květen 2010

V dubnu náš web i fanclub přešel na takový provizorní režim. Hlavně tedy fanclub, který již od 19. března dostal velkou přestávku. Důvodem toho byla moje maturita, potřeboval jsem klid na účení a tak na webu byla minimální aktualizace. Všechno jsme přežili a v červnu jsme se mohli vrátit tam, kde jsme skončili.

Červen, červenec 2010

Pokud jste náš web navštívili v červnu, tak jste si semnou mohli popovídat. 14. června totiž probíhal online chat s adminem tohoto webu a to již podruhé a opět byl chat úspěšný. V červnu také odstartovalo zábavné léto na webu s mottem "K moři musite dál, pojďte raději k nám" zábavné léto samozřejmě pokračovalo i v červenci. 27. června náš web již podruhé navštívil ateliéry Ulice a opět si v seriálu i zahrál. V Ulici je náš fanclub stále vítaný a velmi oblíbený. V červenci odstartovala soutěž Prázdninové pexeso II. a stále na webu probíhalo zábavné léto.

Srpen 2010

Srpen je ve znamení oslav, včera jsme měli třetí narozeniny a dnes máme velkou oslavu s mnoha speciály. Hlavní události srpna je akce "Kulový blesk" o které vám bohužel zatím nemohu víc prozradit, vše odstartuje až večer, takže nikam neodcházejte nebo pokud odejdete, tak se brzo vraťte.

Zpět