Rok 2008 na webu

31.12.2008 17:08

Kuba

Za pár hodin skončí rok s osmičkou na konci, skončí rok 2008 a začne rok nový, rok 2009. Ještě před tím, než se pustíme do oslav příchodu nového roku, tak si připomeneme tento rok na našem webu. V sekci novinky již teď najdete velký článek, který shrnuje celý rok 2008 v Ulici a v tomto článku si shrneme rok 2008 na našem webu. Tak jdeme na to.

Rok 2008 byl pro náš web zajímavý a úspěšný. V tomto roce jsme oslavili své první narozeniny a rozjeli řadu zajímavých projektů, o kterých si teď něco málo řekneme. Začnema soutěžimi. V roce 2008 jsme na webu měli celkem tři soutěže. První Miss a Missák Ulice, tuhle soutěž vyhráli Tereza a Matějej Jordánovi a soutěž byla úspěšná. Potom jsme odstartovali soutěž Vaše postava, kde vy sami jste navrhovali jak by mohla vypadat nová postava v Ulici. Hlasující návštěvníci pak vybrali tu nejlpeší postavu a návrh jsem poslal do TV Nova. A poslední soutěž skončila teprve před nedávnem, ano je to soutěž Nej postava, tato soutěž na našem webu byla již po druhé a opět zaznamenala velký úspěch.

Jdeme na některé projetky. Hned na začátku ledna jsme spustili velký projekt nazvaný Hitparáda Ulice, trval více jak půl roku, pak musel skončit kvůli tomu, že došly postavy. Pro ty, kteří tento projekt neznají, tak v Hitparádě se každý týden hlasovalo pro postavy Ulice. Letos v září měla Hitparáda druhé pokračování, ale kvůli dalším projektům jsem ji musel zastavit. Ale i tak Hitparáda zaznamena velký úspěch, hlavně ta první část. Druhý velký projekt byl web
www.dilyulice.wbs.cz na kterém najdete všechny obsahy dílů třetí sezóny a také čtvrté sezóny, tento web odstartoval 26. března. Když jsme u těch webů, tak na začátku ledna odstartoval také web www.ordinace2.wb.scz tento web je neoficiální web seriálu Ordinace v růžové zahradě. A web se stal našim hlavním partnerem.

V tomto roce jsme zaznamenali také spoustu úspěchů a to nejen v návštěvnosti. O roční návštěvnosti se více dozvíte zítra ve velkém článku o návštěvnosti. Úspěch jsme měli také v soutěži o nejlpeší web na
www.websnadno.cz tam jsme skončili na 40 místě. Není to moc pěkné místo, ale u wbs. je registrovaných více jak 300 000 webů, takže 40 místo je pěkné.

22. srpna 2008 jsme oslavili první narozeniny a v tento den také proběhla velká proměna webu, kdy jsme dostali placenou verzi a přibylo spousta nových sekcí a také podsekcí včetně nové grafické úpravy. Proměna webu se vám líbila a to jsme moc rádi. Poslední velkým projektem je fanclub Ulice. Který vznikl teprve před týdnem na adrese
www.fanclub-ulice.wbs.cz a je to pravděpodobně první neoficiální fanclub seriálu Ulice. Vy se stále můžete přihlašovat a stát se tak registrovaným fanouškem seriálu Ulice. Na webu toho bylo ale během roku 2008 mnohem více, v tomto článku jsme si připoměli jen ty velké věci. Jinak byly také soutěže pro vás, jako narozeninová soutěž nebo soutěž o ceny. O Vánocích byla vánoční soutěž kde hlavní výherce získal CD s písněmi a s fotkami z Ulice.

Rok 2009 toho na webu přinese také mnoho, možná dokonce více než tomu bylo v roce 2008. Po úspěchu některých soutěží budou další kola. Proto v roce 2009 bude opět soutěž Miss a Missák Ulice a na podzim bude třetí kolo soutěže Nej postava. Plánuju také spustit opět Hitparádu Ulice, ve které budete hlasovat pro postavy, stejně tak jak tomu bylo před rokem. Ovšem pokud Hitparáda bude tak až za několik měsíců. Ale budou také nové soutěže a další neplánované projekty, první novinka v roce 2009 bude Uličníci doporučují, více se o této novince dozvíte v článku Uličníci doporučují - lednová novinka na webu.

Toto je pravděpodobně poslední článek na tomto webu v roce 2008. Další články si můžete přečíst až v roce 2009, dlouho čekat nebudete už jen pár hodin. Já se s vámi tedy loučím a přeji vám šťastný nový rok 2009.

Zpět