Seriál Ulice na slovenské TV Doma končí

13.08.2010 14:08

Kuba>

Obrázek “https://static.markiza.sk/a501/image/file/5/0247/18RA0Hup.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Vzhledem k tomu, že náš web navštěvují i návštěvníci ze Slovenska a vysílání Ulice na Slovensku, konkrétně na TV Doma se věnujeme od samého začátku, tak tato informace nesmí na našem webu chybět. TV Doma totiž končí s vysíláním seriálu Ulice, který vysílala od loňského září každý všední den nejdříve vždy kolem šesté hodiny večerní a v reprízy pak nad ránem a kolem poledne, později kvůli nízké sledovanosti se Ulice vysílala pouze kolem poledne.

TV Doma měla od samého začátku naplánované vysílat 259 epizod. Jenže neměla to přímo rozdělené, protože jedna sezóna tolik epizod nemá a tak TV Doma začala vysílat loni v září třetí sezónu, ta skončila před nedávnem a na ní hned navázala čtvrtá sezóna Ulice, takže nyní se vysílají epizody čtvté sezóny, které se u nás v premiéře vysílali v září roku 2008. Jenže TV Doma pravděpodobně čtvrtou sezónu nedokončí, skoční totiž 259. dílem.

Ten je naplánovaný na pátek 27. srpna na 11:15. Od pondělí 30. srpna již v programu TV Doma Ulice není. Jaký je přesný důvod ukončení Ulice nevíme. Možná měla TV Doma od začátku naplánované, že odvysílá pouze již zmíněných 259 epizod a pokud se Ulici bude dařit, odvysílá i další díly. Jenže Ulici se na TV Doma moc nedařilo, takže je asi pravděpodobné, že se již na obrazovkách TV Doma Ulice neobjeví. Pokud by přeci jen byla nějaká změna a Ulice by se znovu měla objevit ve vysílání TV Doma budeme vás o tom informovat.

Zpět