Seriál Ulice natáčel v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2

09.03.2010 18:01

Kuba>

https://image.tn.nova.cz/media/images///600x338/Aug2009//536045.jpg

Ranní pořad TV Nova Snídani s Novou dneš navštivila "omladina" ze seriálu Ulice, jmenovitě to byla Kristýna Maléřová (Thea Nekonečná), Patricie Solaříková (Tereza Jordánová) a Jakub Štáfek (Matěj Jordán), hlavní cíl tohoto rozhovoru byl samozřejmě seriál Ulice a ještě konkrétněji to byl maturitní ples, který se bude již dnes konat v Ulici. Uliční mládež se celkem rozpovídala, dozvěděli jsme se zajímavosti o natáčení maturitního plesu a další informace z Ulice.

Maturitní ples se natáčel celkem tři dny a to vyloženě pouze samotný ples, natáčelo v pravém tanečním sále v Horních Počernicích v Praze. Režie se ujal dlouholetý režisér Ulice Patrik Hartl. Na place bylo neuvěřitelných více jak 200 komparzistů vč. hlavních hrdinů, na plese se tedy objevili například Miriam Hejlová, Vlasta Pešek, kapitán Bařinka, Jordánovi, Nekoneční, Lenka Drápalová, Jarda Hejl, profesoři gymnázia i základní školy, studenti a mnozí další.

Pro štáb i pro samotné herce to samozřejmě nebylo jednoduché natáčení, ale vše zvládli perfektně a o tom se budeme moc přesvědčit už dnes večer v 18:30 na Nově. Kromě maturitního plesu byla samozřejmě řeč i o dalších zajímavostí ze zákulisí Ulice. Například Patricie Solaříková i když to možná nechtěla prozradila, že již brzy se spojí dva seriály TV Nova a to seriál Ulice a seriál Ordinace v růžové zahradě 2 a to z jednoho prostého důvodu.

Ulice potřebovala nemocnici a proč hledat a natáčet složitě v pravé nemocnici, když hned vedle ateliérů Ulice má ateliér Ordinace v růžové zahradě 2. V tomto prostředí natáčela samotná Tereza Jordánová, z jakého důvodu už ovšem neprozradila. Mohlo to být cokoliv, v Ordinaci je několik oddělení, chirurgie, plastika a gynekologie. Tak uvidíme, na co se můžeme těšit. Připomínám, že to není poprvé, co se takhle využili prostory jiného seriálu. V minulých sezónách navštívila Ordinaci třeba Jitka Farská.

Zpět