Seriál Ulice startuje již za týden + video

24.08.2009 19:05

Kuba

Dnes máme 24. srpna a podle odpočítadla, které můžete sledovat nonstop na úvodní straně zbývá do zahájení páté sezóny necelých sedm dní. Ano je to tak, už jen sedmkrát se vyspíme a opět můžeme sledovat příběhy našich oblíbených hrdinů v nové sezóně nekonečného seriálu Ulice. Náš oblíbený seriál startuje po své zasloužené prázdninové pauze 31. srpna 2009, nemění se vysílačí čas a tak i od září můžeme svůj seriál sledovat pravidelně každý všední den v 18:30.

Moc dní do zahájení páté sezóny tedy nezbývá, mnoho informací se už také nedozvíme, já jsem vám celé léto přinášel ty nejaktuálnější informace o páté sezóně, všechny je můžete vidět v sekci Speciál - 5.sezóna, najdete tam také video z ukázkami na pátou sezónu. V páté sezóně bude mít svůj velký příběh samozřejmě Gábina, které čeká miminko a tak už v prvních dílech budeme moci vidět jak se k celé situaci postaví nejen Hynek, tedy otec miminka, ale také samotný otec Gábiny, tedy Radek Mastný, tomu se to určitě moc líbit nebude, to je jisté.

Další příběhy, které budeme moc sledovat, jsou například Matěj a Thea a vůbec celá rodina Nekonečných, mnozí z vás si tuto rodinu stále nemůžou oblítit, tak uvidíme v páté sezóně, třeba ji přijdete na chuť. No a velký příběh bude pokračovat také u Miriam Hejlové a Vlastimila Peška, je čeká v páté sezóně velké štěstí, ovšem na podrobnosti si samozřejmě musíme počkat až do září. V našem videu, které bylo připraveno exkluzivně pro oficiální web seriálu Ulice ulice.nova.cz můžete vidět dialog Terezy a Gábina, mluví samozřejmě o miminku, tak se na video podívejte a za týden všichni u televize.

Zpět