Seriál v televizi opět propojen z internetem

28.01.2009 22:53

Kuba

Je to přesně tak, po loňském úspěchu se tvůrci Ulice opět rozhodli propojit seriálový děj s tím skutečným, reálným životem. Seriál v televizi je od dnešního dne propojen z internetem. Loni v květnu již podobná akce byla a u diváků se stala velice oblíbená. V seriálu měli mezi sebou spory Miriam a bývalá ředitelka Věra Hádková, studenti stáli za svou oblíbenou profesorkou Hejlovou, rozhodli se udělat vše proto, aby ve škole zůstala. Nabourali se na školní web, kde dali také anketu, ve které studenti mohli hlasovat pro svého oblíbence. Tento web se stal skutečností a hlasovat pro svého oblíbence jsme mohli také my - diváci Ulice. To jen informace pro ty, kteří si již tento projekt nepamatují.

Nyní se podobná akce opakuje. Vlastimil Pešek se vsadil s Lojzou Navrátilkem. Mohli se vsadit jen z jednoho důvodu.... ano jde o obvinění pana Peška ze spolupracování StB. Vlasta chce za každou cenu dokázet, že nedonášel, Lojza si je jistý, že Vlasta byl estébák. A tak se vsadili, pokud Vlasta dokáže, že nebyl spolupracovník StB, tak si Lojza k obědu vezme svůj vlastní klobouk a ještě k tomu zaplatí sud piva, pokud ale Vlasta prohraje musí celý den sedět s cedulý, na které bude jasně a čitelně vidět, že byl estébák a ještě k tomu zaplatí panáka všem, kdo si řekne.

Sázka začala dnes a bude trvat 14 dní, již zítra se budou uzavírat sázky, Nyklová, Stárek a spousta dalších, skoro všichni si budou chtí vsadit. A právě tato sázka se dostala i na internet, kde si můžete tipnou, kdo vyhraje sázku. Bude to Vlasta? Nebo snad Lojza? To záleží jen na vás, stejně jako loni v případě Hejlová-Hádková můžete i u této speciální sázky diskutovat.

Tipování samozřejmě probíhá na internetu na oficiálním webu Ulice ulice.nova.cz o probíhající anketě upozorňovala i reklama přímo v seriálu. Web ulice.nova.cz se na chvíli také zavařil a nešel spustit, spousta lidí totiž zrovna ve stejnou dobu klikali na hlasování. Ve velkém se také rozjelo diskutování, vyjádřit svůj názor můžete také v naší diskuzi.

Hlasujte pro Lojzu nebo pro Vlastu, stačí kliknout na obrázek pod textem a dostanete se na hlasování. (Ale pozor, tento obrázek je pouze ilustrační, nelze v něm hlasovat, pokud chcete hlasovat, musíte nejdířve kliknout na obrázek).

Zpět