Skoro opuštený Tomáš Jordán už zítra na chatu

25.01.2010 16:35

Kuba>

Obrázek “https://media.novinky.cz/215/182154-top_foto1-wl8ec.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Na zítřejší odpoledne je tvůrci oficiálního webu seriálu Ulice ulice.nova.cz připravený další online chat s celebritou, respektive hvězdou Ulice. Tyto online chaty jsou velmi oblíbené, proto vždy každý týden jeden z herců si s vámi přichází pomocí počítače popovídat. Naposledy to byl zloduch Vladimír Kukačka a tentokrát to bude Tomáš Jordán, kterému se rozpadá vztah, jestli to bude definitivní konec vztahu s Hankou Petříkovou to se ještě uvidí, můžete se také Tomáše na to zítra na chatu zeptat.

Tomáše Jordána hraje herec Petr Vacek, který se loni v září stal počtvrté otcem. V Ulici hraje od samého začátku, tedy od úplně prvního dílu, respektive nultého, objevil se totiž již v úvodním filmu Ulice, kde se objevili všechny důležité postavy, které v Ulici začali hrát, právě Tomáš mezi ně patřil. Dlouhá léta byl ženatý s Bárou Jordánovou, se kterou má dvojčata Matěje a Terezu. Vztah rodičů Tomáše a Báry se začal rozpadat, nepomohlo ani přihlášení do reality show Výměna manželek. Manželství Tomáše a Báry se rozpadla, něco podobného se teď může stát i u vztahu Tomáše a Hanky. Hanka se s Tomášem nudí, ten je o několik let starší než Hanka a už si prostě nerozumí. Vydrží jim vztah? To uvidíme v následujících dílech Ulice.

Na Tomášům vztah nebo jeho práci a další aktivity se ho můžete přímo zeptat na online chatu, který bude probíhat zítra, tj. v úterý 26. ledna 2010 od 15:30. Herec Petr Vacek se na vás již teď těší a určitě odpoví na co nejvíce otázek, kterých přichází do každého chatu hromadu, takže se nedá stihnout odpovědět na všechny. Ptát se samozřejmě můžete třeba hned teď a to pomocí formuláře, který najdete na adrese ulice.nova.cz / rubrika Rozhovory nebo můžete kliknout přímo zde a ptát se na cokoliv co vás zajímá.

Zpět