Slavíme krásné druhé narozeniny

22.08.2009 17:18

Kuba

Vážení návštěvníci, registrovaní členové fanclubu i hosté, v tento krásný i když trochu deštivý den slaví náš web své druhé narozeniny. Ano je to tak, již dva roky najdete náš web na internetu a za dva roky jsme dokázali spoustu věcí, od velkých projektů až po velkou návštěvnost. To vše byl web ulice.wbs.cz, je a bude web ulice--serial.webnode.cz. Startovali jsme 22.8. 2007 přesně ve 20 hodin, 8 minut a 55 sekund. To byl přesný čas, kdy se na internetu objevila nová internetová adresa www.ulice.wbs.cz. Uplynulo dva roky a my jsme tady s novou adresou, z lepší grafikou, z lepší informační službou, s lepší zábavou, to jsme my, neoficiální web o seriálu Ulice.

Za celé dva roky jsme rozjeli několik velkých projektů a soutěží, jako například Hitparáda Ulice, Nej postava, Miss a Missák, Valentýnský pár, Online zpravodajství z TýTý a mnohem více. Veškerý seznam velkých událostí si můžete přečíst zde. Kromě velkých projektů náš web prošel také změnami, od Nového začátku, přes Velkou proměnu až po Inovaci webu. Náš web měl také několik rekordů v návštěvností (více najde zde). Toto všechno by ale nebylo bez jediné skupiny lidí - bez vás. Proto velké poděkování patří právě vám.

Tento web je váš, svými návštěvy rozhodujete o tom, jak tento web bude pokračovat. Kdyby jste sem nechodili, tak by těžko tento web zde stále byl. V průměru k nám chodí více jak 300 lidí (tedy přes rok, kdy se vysílá Ulice). Vy hlasujte v našich anketách, vy diskutujete v naší diskuzi, vy soutěžíte, vy jste členové našeho neoficiálního fanclubu, jste to prostě vy. Nejdůležitější část webu, bez vás by tento web nebyl.

Neuvěřitelné dva roky vás bavíme a informujeme o seriálu Ulice, přináším vám ty nejaktuálnější informace ze seriálu Ulice, velkou důležitostí tohoto webu jsou aktuální díly, které si více jak polovina všech návštěvníků pravidelně čte. Velmi vás také baví sekce Zábava, která se stále rozrůstá o nové rubriky a stále budou nové. Je to přesně rok, co vás hodně baví sekce Puzzle, proto jsou také Puzzle z jednou nejnavštěvovanějších sekcí, baví vás také hledat rozdíly nebo nově poslouchat hudbu či vybírat nej fotku.

Dva roky se vám snažit přinášet nejaktuálnější informace ze seriálu Ulice a bez těchto informací by tento web nebyl tím, co je. Proto i hodně oblíbená sekce Novinky, je stále plná zajímavými informacemi o vašem - našem oblíbeném seriálu. Co tedy říci závěr? Už jsem vám poděkoval, trochu jsem shrnul ty dva roky, takže jediné co zbývá je snad pozvánka, pozvánka na další měsíce (možná roky) s tímto webem. Protože my nekončíme, jedeme dál, tento vlak jménem neoficiální web Ulice je rozjetý, takže prosím nevystupujte, protože za jízdy se nevystupuje, ovšem věřím, že k nám budou nastupovat další a další věrní fanoušci seriálu Ulice. Přeji všem krásný zbytek léta a ještě jednou vám moc děkuji - za vše, za vaše přání, za vaši trpělivost a za to, že sem chodíte. Děkuji...

Zpět