Soutěž Miss a Missák Ulice již tuto neděli

27.02.2009 17:05

Kuba

Zítra večer, tedy v sobotu 28. února 2008 buce Česko hledat svou další Miss. Od osmi hodin na Nově můžete totiž sledovat Českou Miss a vybrat si nejkrásnější dívku, na výběr budete mít z 12 krásných dívek. A hned den po této soutěži odstartuje na našem webu druhý ročník soutěže Miss a Missák Ulice, i my budeme hledat ty nejkrásnější ženy, ale také muže, ovšem ne celého Česka, ale jen seriálu Ulice. Kdo na náš web chodí již rok, tak tuto soutěž mohl zažít už loni. Protože měla soutěž úspěch, naplánoval jsem letos druhý ročník.

Soutěž začne v neděli v podvečer a pravidla budou trochu jiná, než u České Miss. Vy nejdříve budete nominovat osobnosti Ulice ve dvou kategorií a to nejkrásnější žena a muž. Z každé kategorii pak vyberu 12, kteří měli nejvíce hlasů v nominacích. A pak už začne hlasování v anketách. Hlasování bude probíhat týden, ale pravidla budou úplně jiná než loni, nebo v soutěži Nej postava 2. Po vašem hlsování totiž přijde na řadu porota. Vy budete asi týden hlasovat v tajném hlasování. Dva z každé kategorie, kteří budou mít nejmenšní počet hlasů předám naší porotě a ti vyberou jednoho člověka, který vypadne, respektive budou dávat hlasy tomu, komu chcou, aby postoupil. Kdo dostane méně hlasů, tak vypadne. Každý týden tedy vypadne jedna postava z každé kategorie. Ovšem na hlasování je ještě času dost, veškerá pravidla se dozvíte v neděli při spuštění soutěže.

Možná si říkáte, že je špatně vymyšlený, postava která bude mít nejméně hlasů ale i přesto ji porota pošle dál, tak bude mít nejméně hlasů i příště. Mohu vám říct, že to takhle nebude. Vím, to ze zkušeností z jiných soutěží. Ano stalo se nám i to, že postava, která byla např. v soutěži Nej postava 2 na předposledním místě v dalším hlasování vypadla. Ale hodněkrát se stávalo to, že postava, která byla na předposledním místě byla další týden třeba i na prvním. Tato soutěž bude probíhat několik týdnů, skončit by měla někdy ke konci května. Věřím, že se do hlasování zapojíte spolu o statními a věřte, že tato soutěž bude velice zajímavá a napínavá.

Zpět