Soutěž Nej postava 2 už tuto neděli 31. srpna

26.08.2008 17:36

Kuba

Po dvou měsích je tady opět další soutěž a tou je Nej postava 2. Kdo tento web navštěvuje od samého začátku, tak ví, že loni od září asi do listopadu probíhala soutěž o nejlepší postavu Ulice. Tato soutěž se po roce opět vrací s novým názvem, s novými pravidly a s novými postavami. Představuji vám soutěž Nej postava 2. Soutěž odstartuje ještě v sprnu. Nejdříve jsem měl v plánu, že to nechám až na první neděli v září, ale nakonec jsem se rozhodl jinak a soutěž odstartuje v neděli 31. srpna večer.

Nejdřív si připomenem jak soutěž probíhala loni. Nejdříve byly základní kolo, v prních třech kolech jste vybírali ze tří postav a vždy jste vybrali jednu postavu, která postoupila. Každé základní kolo bylo rozděleno na dvě části a to muži a ženy. Každé kolo mělo tedy dvě hlasování. Ve čtvrtém základním kole byla menší změna, už se nevybíralo ze tři ale ze čtyř postav. Takhle bylo osm základních kol. Vybrali jste tedy osm žen a osm můžu, všichni postoupili do semifinále. Ty byli dvě a i semifinále bylo rozděleno na muže a ženy, ale byla změna, v každém semifinálovém kole jste vybrali dvě postavy. Do finále tedy postoupili čtyři ženy a čtyři muži. Pak už přišlo finále, kde v ženském kole vyhrála Tereza Jordánová a u mužů vyhrál Matěj Jordán, oby postoupili do velkého finále, které už bylo smíšené. Z těchto dvou postav jste nakonec vybrali vítěze a to Terezu Jordánovou.

Nej postava 2 bude mít ale jiná pravidla. Soutěž bude rozdělena pouze na dvě etapy a to semifinále chceteli malé finále a finále. Semifinálových kol by mělo být asi pět, stejně jako loni, tak i letos bude rozděleno do dvou částí a to mužské a ženské kolo. V každém kole by mělo být asi pět nebo šest žen a mužů. Z každého kolo postoupí jedna postava. A tím se stává finalistou. Ve finále bude tedy pět žen a pět mužů. A pozor! Teď změna už finále bude smíšené a celé finále bude probíhat úplně jinak než loni. Bude deset finalistů a každý týden vypadne ten kdo získá nejmenší počet hlasů. Bude tedy záležet jen na vašich hlasech jestli vyhodíte všechny ženy nebo muže, opravdu vše bude jen na vašich hlasech. Nakonci zůstanou dva finalisté nebo finalistky nebo finalista a finalistka, v každém přípradě oba budou bojovat v prosinci o vaše hlasy a jen jeden/jedna získá titul Nej postava Ulice. Soutěže se už nezúčastní Tereza Jordánová, která vyhrála loni. A teď poror! Celé hlasování ve všech kolech bude skryté. To znamená, že neuvidíte výsledky vašeho hlasování. Výsledky se dozvíte až na konci celé soutěže to bude někdy v prosinci.

Veškeré pravidla uviíte samozřejmě už v neděli v podsekci Nej postava 2, kde bude probíhat celé hlasování. To začne v neděli prvním semifinálovým kolem. Do soutěže budou také zařazeny nové postavy, které do Ulice teprve nastupují. Do každého semifinálového kola vylosuji pět nebo šest postav. Takže kdo bude v daném kole soutěžit nevybírám já, ale pouze los.

Nej postava 2 - již tuto neděli 31. srpna 2008. Start ve večerních hodinách.

Zpět