Soutěž o nej web na wbs skončila

01.07.2008 17:53

Kuba

Ano je to tak, včera tj. v pondělí 30. června v pravý poledne skončilo hlasování o nejlepší web na websnadno.cz pro rok 2008. Hlasovala se celý jeden měsíc od 31. května až do konce června. Vyhrát mohli jak webové stránky vytvořené na wbs také také hlasující. Pět webových stránek mohlo vyhrát placenou verzi a pět hlasujících skvělý iPod shuffle.

Výsledky najdete na www.websnadno.cz v rubrice soutěž. Všichni výherci byli také informování emailem.

Náš web ale bohužel nevyhrál. Já si z toho nic nedělám, držím se pravidla: důležité je zůčastnit se a ne vyhrát. Já děkuju všem našim návštěvníkům, kteří se do hlasování zapojili a poslali našemu webu hlas. Moc si vážím každého vašeho hlasu.

Náš web ale nedopadl zas tak moc špatně i když tedy nevyhrál a nedostaneme zadarmo placenou verzi, ale nám to nevadí v rámci proměnu webu bude stejně aktivování placená verze, akorát si ji budu muset zaplatit. :-)) A jak tedy náš web dopadl? Skončili jsme na 40. místě, ono je to tedy hodně v zadu, ale když si uvědomím, že na websnadno.cz je registrováno přes 313 000 webových stránek, tak jsme skončili ještě na dobrém 40. místě. Ještě jednou vám tedy mockrát děkuji.

Zpět