Speciální díl věnovaný maturitnímu plesu již za chvíli

09.03.2010 17:53

Kuba>

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images///440x248/Mar2010//605007.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Již za chvilku začíná další epizoda seriálu Ulice, na to by nebylo nic tak zvláštního, ovšem dnes to bude speciální díl, takový díl, který jste ještě nikdy neviděli, celý dnešní díl bude totiž věnovaný maturitnímu plesu gymnázia, respektevite maturitních tříd, do jedné z nich chodí i naší oblíbenci Matěj, Tereza, Vojta, Thea, Kristýna, Eliška a také maminka Gábina. A samozřejmě spoustu dalších oblíbených i neoblibených spolužáků a z těcho "mladých" se dnes stanou oficiálně maturanti.

Kdo jiný by se měl ujmout moderování plesu než Miriam Hejlová, ta už několik dní pylně trénuje se svým moderátorským partnerem, který není nikdo jiný než Vlastimil Pešek, ten je stále víc a víc nervózní, ale věříme, že to spolu zvládnou. Miriam jako třídní učitelka maturitní třídy se také ujme pasování studentů na maturanty. Na "maturiťáků" nebudou chybět jen studenti, učitelé, ale také přátelé školy a v neposlední řadě také rodiče, uvidíme tedy Jordánovi, Nekončné a další.

Tento speciální díl věnovaný maturitnímu plesu začíná již dnes v 18:30, neuvidíme ovšem jen maturitní ples, ale těšit se můžeme i na přípravy moderátorů, studentů i rodinných příslušníků. Věřím, že se tedy budete bavit stejně tak jako "uličníci" na plese. Náš web pro vás přichystal speciál, najdete ho v sekci Novinky, můžete se těšit na fotky, videa a další. Web ulice.nova.cz pro vás také připravil "maturantskou" soutěž, která startuje již dnes v 19:30.

Zpět