Spousta novinek nás od září čeká ve škole

18.07.2010 09:45

Kuba>

https://cf33003234.cbaul-cdnwnd.com/5c6dc38096577a4027c3dfe118ef77b4/200000000-9c9b49d953/silvestrovská ulice.jpg

Je asi velmi předčasné mluvil o škole, všichni školou povinní si nyní užívají své dvouměsíční zasloužené prázdniny. Ale my se i přesto trochu podíváme do škole, ovšem nebude to do jen tak ledajaké škole, samozřejmě nakoukneme do "uliční" školy. Tedy přesněji do gymnázia a základní školy, bez které by Ulice nebyla Ulice, protože právě ve škole se odehrává spousta příběhů a diváky právě tyto příběhy ze školy velmi baví, hlavně tedy mladší diváky Ulice.

Od září nás ve škole čekají velké změny, to se dá pochopit, protože již v páté sezóně se rozloučilo spousta učitelů. Miriam Hejlová si potřebovala dát pauzu a tak ze škole odešla a odcestovalo neznámo kam. Ředitelka Lenka Drápalová je těhotná, takže i ona si musí dát na čas volno a bude si užívat miminko, které se již brzy narodí. Ze škole odešla také Hanka Petříková, tu zlákalo zahraničí, respektive velmi zajímavá nabídka ze Skotska, kam odcestuje.

Dá se tedy říct, že odchází skoro celý učitelský sbor, ze staré "gardy" zůstává pouze Boženka Puklická a Pavel Tesařík. V září nás tedy čeká nový ředitel, tedy přesněji nová ředitelka. Do učitelského sboru zavítají také noví kolegové. Těšit se tak můžeme na velmi exotického učitele výtvarné výchovy, také se můžeme těšit na nového matematikáře a ještě jednu novou profesorku. Vypadá to tedy, že nás ve škole čekají opravdu velké změny.

A to není rozhodně vše. Probrali jsme učitelský sbor, ale ve škole vládne také školník. Do teď to byl Vlasta Pešek, ten se rozhodl, že školu také opustí a tak se musí najít náhrada a kdo bude novým školníkem? Nebude to nikdo jiný než štamgasta Lojza Navrátilek od Henryho z hospody. Mnozí z vás si asi řeknou, k čemu tolik změn, když ve škole nebudou snad žádní studenti, Tereza, Matěj, Thea, Gábina a další už odmaturovali. Nemusíte se bát, studenti budou a to například Jana s Míšou, se kterými si užijeme ještě spoustu příhod. O dalších novinkách vás budeme informovat opět brzy.

Zpět