"Stárek a syn" nová firma v Ulici

19.11.2008 18:57

Kuba

Obrázek “https://img.blesk.cz/img/1/gsmall/232581_ulice-serial.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Je to již několik měsíců co nás opustil pan Král, ještě před smrtí naletěl Stárkovi a prodal mu firmu i s celým domem. V září pak ještě fungovalo Království hraček, později ho stárek zavřel a firmu přestavěl na pekařství, které tento týden otevřelo své brány.

Již v pondělí bylo oficiální představení firmy, sešlo se spoustu lidí, z Ulici pak jen pár lidí. A včera, tj. v úterý 18. listopadu se otevřelo a začalo se vyráběh a prodávat pečivo. Ríša Zajíček, Růža Habartová a Anča Lišková nastoupili do výroby, paní Nyklová za pokladu a pan Stárek a Lumír Nykl do kanceláře. Všichni na svém místě a všichni pracují, první zákazník je Simča Pavlicová. Vůně dřeva a barvy, tak vystřídala vůně pečiva a zakázky se jen hrnou a před Vánoci jich bude ještě více.

Kdo je spokojený? Hlavně Stárek, který si v Praze otevřel pekařství a věří, že bude hodně prosperovat, spokojená je i Nyklová, která nyní prodává v novém, lepším prostředí, hodně spokojený je i Lumír Nykl, přišla k němu skvělá funkce a ještě k tomu se stal "synem" Stárka. Méně spokojení jsou zaměstnanci pekárny, rádi jsou určitě proto, že mají práci, ale rádi nejsou, že nemůžou pracovat se svými oblíbenými hračkami. Kdo rozhodně není spokojený? Třeba pan Pešek, který Stárka nesnáší, nebo Bára Jordánová, díky Stárkovi přišla o skvělou práci, paní Králová zase přišla o dům, Zdena Čistá o práci sekretářky a i Jarda Hejl přišel o skvělou práci. Spokojených ale i nespokojených lidí by se našlo ještě mnohem více.

Pro diváky výhoda či nevýhoda nové pekárny? Tak na půl, sice jsme přišli o oblíbené Království, ale drby z Ulice budou pokračovat v nové firmě, díky pekářství se také otevřelo tetovací studium, ale také jsme přišli např. o Zdenu Čistou, méně uvidíme Báru Jordánovou a Zdenu Čistou. Novému pekařství i přesto přejeme hodně úspěchů, úspěch přejeme i Bedřichovi Liškovi, ať se mu podaří otevřít si novou truhlářskou firmu.

Zpět