Staro - nová diskuze

11.10.2008 17:27

Kuba

Na dnešní sobotu jsme si pro vás připravili jedno malé překvapení, od této chvíli přestává fungovat naše diskuze. Ale nekončí úplně jen se mění a dostává nový kabát. Pro ty, kteří náš web navštěvují déle a byli u nás ještě před proměnou, tak diskuzi dobře znají, ten kdo k nám chodí až od proměny tak vám o diskuzi musím něco říct.

Od samého začátku, tj. od 22. srpna 2007 až do 22. srpna 2008 fungovala na našem webu diskuze, kterou můžete teď vidět v sekci Diskuze a jedná se o diskuzi od webber.cz, asi týden před proměnou jsem na hlavní stránku dal anketu a návštěvníci si mohli vybrat, která diskuze se jim více líbí, buď ta od webber.cz nebo ta, která fungovala necelé dva měsíce a to je diskuze od websnadno.cz. Již v srpnu jsem se ale zmínil, že diskuze se ještě na podzim může vrátit a tato změna nastává právě dnes.

Diskuze od webber.cz se nám prostě líbí více a do nové diskuze píše málo lidí, věřím, že se i těm, komu se více líbí psát do diskuze od websnadno.cz bude staro - nová diskuze líbit a budete přidávat své příspěvky. Nezapomínejte, že můžete psát cokoliv, ale slušně. Ptejte se na náš web, na seriál Ulice, pište i své náměty, připomínky a diskutujte o vašem oblíbeném seriálu.

Spousta lidí se ale v diskuzi nechová slušně. Především jsou velice sprostí a svými příspěvky kazí návštěvu ostatním návštěvníkům. I teď bude tedy stále platit to, že taková neslušné příspěvky smažu a autor dosta ban, tzn. že mu zablokuju jeho ip adresu a do diskuze už nebude moc psát.

Zpět