"Světice" Anička Lišková bude zítra na online chatu

14.04.2010 15:20

Kuba>

Obrázek “https://media.novinky.cz/200/122005-top_foto1-d0n8b.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Minulý týden jste si na chatu mohli povídat s Benem Vojtíšek, který se s nám pro zatím rozloučil a vytratil se ze seriálu Ulice. Ještě před ním, asi před 14 dny byl s vámi na chatu "záletník" Bedřich Liška a už zítra se na vás těší jeho manželka Anička Lišková, se kterou si můžete povídat na online chatu samozřejmě kde jinde, než na oficiálním webu seriálu Ulice ulice.nova.cz a půjde o další tzv. "večerní" chat, Ljuba Krbová, která Aničku hraje totiž přijde na chat až po Ulici.

Anička to v poslední době nemá vůbec jednoduché. Její manžel Bedřich ji podvádí, sám se ji přiznal, ale Anička, hlavně kvůli dětem tomu nechává zatím volný průběh. Jiná už by asi nevěrného manžela dávno vyhodila, ovšem Anička to zatím ještě neudělala, to se možná ještě změní. Včera totiž z domu utekl František, který Bedřicha nachytal v hotelu s nejlepší kamarádkou Aničky Lucií. Anička si dnes Bedřicha pořádně podá, protože lhal, že neví nic o tom, proč by František mohl utéct, takže určitě dnes sledujte další díl seriálu Ulice, protože jako vždy bude velmi, ale nyní opravdu velmi zajímavý. Přizná se dnes Bedřich Aničce, že je ji nevěrný s její nejlepší kamarádkou? Sbalí si věci a odejde? Nebo se rozejde s Lucií? To uvidíme dnes večer, když ne, tak se na to klidně můžete ptát přímo Aničky, třeba něco málo naznačí.

Online chat s herečkou Ljubou Krbovou alias seriálovou Aničkou Liškovou bude probíhat zítra, tj. ve čtvrtek 15. dubna 2010 přesně od 19:30, tedy hned po té co skončí čtvrteční epizoda seriálu Ulice. Jako vždy můžete využít možnost a na cokoliv se zeptat třeba hned teď. A jak to udělat? Způsob je stejný jako vždy, svůj dotaz stačí napsat do formuláře, který najdete na ulice.nova.cz, pokud se vám nechce hledat, tak stačí kliknout zde a na formulář se přímo dostanete, tak se určitě ptejte.

Zpět