Tereza Jordánová bude odpovídat na vaše otázky

11.09.2008 23:20

Kuba

Obrázek “https://img.osobnosti.cz/foto/patricie-solarikova/N198159-f0603.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Chystá se další online chat na oficiálních stránkách seriálu Ulice ulice.nova.cz. Tento chat bude ale v něčem speciální, připravuje se již několik týdnů a vy sami jste si ho zvolili. Odpovídat vám totiž bude herečka Patricie Solaříková alias seriálová Tereza Jordánová. Jak jste si ho zvolili? O prázdninách byla na oficiální webu Ulice anketa o nejlepším chatu třetí sezóny, ten vyhrála právě Tereza Jordánová a vítěz si měl přijít s vámi popovídat na chatu. Tento chat právě přichází a to již zítra.

Kolem Terezy Jordánové se točilo hodně ve třetí sezóně. Nejdřív zjistila, že její otec chodí s Terezininou profesorkou, to ji dost dostalo, pak přišlo natáčení Výměny manželek a s Terezou byly stále nějaké problémy, ale pak přišla bouračku, osudná autonehoda, u které Tereza utrpěla těžká zranění a několik dní byla v kómotu, nyní už je zcela zdravá a rodina Jordánová řeší další problém. Bára a Tomáš podepisují rozvodové papíry. Ale i Tereza řeší jedem problém, stále miluje Štěpána, ale on ji také? Dnes se vrací z prázdnin, vrátí se k sobě? To uvidíme když budeme sledovat Ulici.

Ale zeptat se Terezy na cokoliv můžete již zítra, tj. v pátek 12. září 2008 přesně ve 14:00. Ptát se můžete opravdu na co jen chcete, od seriálu až po soukromý život herečky Patricie Solaříkové. Bude se snažit odpovědět vám na co nejvíc otázek, ale protože otázek přijde hodně, vše určitě nestihne. Svoji otázku můžete Tereza položit již nyní a to díky formuláři, který najdete na oficiálním webu Ulice ulice.nova.cz.

Zpět