Těšte se na další online chat se Sochorem

01.10.2009 14:09

Kuba

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images///365x205/Jun2009//519674.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Chcete si opět virtuálně popovídat s hvězdou seriálu Ulice? Pokud ano, tak mám pro vás další zajímavou informaci o blížící se online chatu s hvězdou Ulice. Tentokrát k počítačové klávesnici usedne herec a režisér Juraj Deák. Tento muž se cítí být více režisérem než hercem, za sebou má také více zkušeností z režirováním než s herectvím, i přesto si již několikrát okusil herectví, naposledy přímo v seriálu Ulice, ve kterém nejen hraje jako Sochor, ale také Ulici režíruje, Juraj Deák je totiž jeden z mnoha režisérů Ulice.

Mnozí z vás si myslí, že Juraj Deák přišel do Ulice teprve letos, ale pravda to není, v Ulici se objevuje již pátý rok, ovšem ne před kamerou, ale za kamerou, Ulici nejdříve režíroval a pak přišla nabídka, aby si v Ulici zahrál. Juraj Deák tuto nabídku přijal a v seriálu se objevuje jako Ondřej Sochůrek, přezdívaný Sochor. Na začátku to byl jen spoluvězeň Pepana, když ho ale propustila, tak se z ničeho nic objevil u Pepana doma a už tam zůstal, se slibem, že to je jen na čas, než si něco najde. Už je to více jak půl roku, co se Sochor zabydlel v bytě u Pepana, který ale od Simony utekl a Sochor teď žije pouze se Simonou a ta se ho ne a ne zbavit. Zkouší všechno možné a nic se nedaří, teď na to jde Renata. A už dnes večer můžeme v Ulici vidět, jestli se podaří plán, který Renata vymyslela.

Chcete si popovídat s Jurajem Deákem (Sochor) o ženských, o pivu či o vězení? Nebo se chcete jen zeptat na něco ze soukromého života režiséra a herce? Záleží na vás, na co vše se budete ptát, pokud se tedy chcete zúčastnit online chatu s Jurajem Deákem, tak přijďte zítra, tj. v pátek 2. října 2009 ve 14:30 na oficiální web Ulice ulice.nova.cz a ptejte se na vše co vás zajímá. Pokud zítra nemůžete na chat přijít, tak nevadí, svou otázku můžete poslat již nyní a to prostřednictvím formuláře, který najdete zde. Tak se určitě ptejte.

Zpět