Těšte se na Ríšu Zajíčka, bude online

02.09.2008 23:21

Kuba

https://ulice.wbs.cz/valik_tomas.jpg

A je to tady. Ulice včera začala a už je tady první online chat čtvrté sezóny Ulice. První kdo v nové sezóně usedne k počítači a bude odpovídat na vaše všetečné otázky je Richard Zajíček, zaměstnanec Království hraček. Herec, který Richarda hraje se jmenuje Tomáš Valík.

Ptejte se opravdu na co jen chcete, vy se stáváte moderátoři a máte možnost vyzpovídat známou osobnost. Zajímá vás něco ze soukromého života herce Tomáše Valíka? Nebo se o herci chcete dozvědět i něco jiného? Jak se mu hraje postava Richarda? Je zamilovaný? A na další otázky se můžete ptát a pokud vše Tomáš bude stíhat rád vám odpoví. Můžete se také zeptat na existenci Království hraček, padne do rukou "paštikáře" Stárka? Budou zaměstanci zachráněni? Jak se bude postava Richarda Zajíčka vyvíjet dál? Na tyto otázky se také můžete ptát, ale moc se toho asi nedozvíte. Herci nesmí prozradit nic o seriálu. Ale třeba něco málo Tomáš prozradí. Zkuste to.

Tomáš Valík (Richard Zajíček) bude odpovídat na vaše otázky ve čtvrtek, tj. 4. září 2008. Tomáš se na vás těší přesně ve 14 hodin, ale pokud chcete můžete mu vaši otázku napsat už nyní a to prostřednictvím formuláře, který najdete na oficiální webu Ulice, kde chat také probíhá. Formulář najdete zde.

Zpět