Tisková konference přinesla zajímavosti i o Ulici (+ video)

29.07.2010 16:50

Kuba>

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images///600x338/Jul2010//653972.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

TV Nova dnes představila novinářům svoje podzimní schéma. Nabídka to bude opravdu pestrá, čekají nás dva nové české seriály a to Okresní přebor a Dokonalý svět, oba seriále jsou natočeny již dešlí dobu a nyní se dostávají na obrazovky. Hlavním tahounem ale bude talentová show Talentmánia. Čekají nás také premiérové filmy či zahraniční seriály. Na obrazovkách zůstávají i oblíbené seriály jako Ordinace v růžové zahradě 2 nebo nejoblíbenější denní seriál Ulice a ten si právě představíme díky tiskové zprávě TV Nova, takže co nás čeká?

Sezóna začne svatbou. A možná hned dvojitou! Po těžkých dvou letech, ovlivněných Kukačkou, konečně šťastný okamžik. Stříbrná svatba Oldy a Jitky. Vdávat se chce také jejich dcera Lída. Smíří se ale Olda s tím, že si jeho dcera chce vzít muže v jeho věku, který je navíc třikrát šťastně rozvedený?

Nový život Báry Jordánové! Místo aby si užívala, že se její dospělé děti postavily na vlastní nohy, zavalí ji nevídanou energií dvě pubertální dcery jejího nového přítele. Poměrně prostorný byt jako by se ze dne na den zmenšil. Pro všechny. Sžívání nových členů rodiny s Terezou, Matějem a Tomášem přinese množství zábavných situací, z nichž čekání ve frontě na koupelnu je ještě to nejmenší.

Gymnázium, jak jsme jej dosud neznali. Lenka Drápalová opouští z osobních důvodů post ředitelky školy a na její místo nastoupí profesorka Puklická. Jak si povede v tak zodpovědné funkci? Kdo bude tvořit inovovaný profesorský sbor? Můžeme se těšit na nové postavy i na nové situace ve škole.

Nová gymnaziální třída. Do prvního ročníku gymnázia nastupují i dcery Ondřeje Krause. Jejich příběhy i příběhy jejich nových spolužáků nás rozhodně pobaví. A nejen to.

Vysokoškolský život v Ulici. Tereze, Thee a Vojtovi začíná nový život. Studium na vysoké škole bude mít jiná úskalí než studium na gymnáziu. Prožijeme s nimi nejen školní radosti a strasti, ale i jejich lásky a problémy s „dospělým“ životem vůbec.

Udělá Matěj maturitu? A bude to vůbec ta největší zkouška? Podaří se mu zvládnout rodičovské povinnosti, dospívajícího Boriska, starost o rodinu, a ještě se vypořádat s Boriskovým otcem?

Komunální volby v Ulici. Lumír vytáhne do boje o starostenské křeslo. Obstojí se svými, mnohdy netradičními metodami v tvrdé konkurenci ostřílených politických veteránů, jako jsou Mastný a starosta Hložánek?

Simona a Kreuzerovi nás budou bavit i nadále. Simona je tentokrát pevně odhodlána vzít svůj život pevně do rukou a jen tak nepustit. Snadné to ale nebude. Vrací se Pepan. A kde je Pepan, tam je vždy problém.

Zachrání Liškovi svou rodinu? Liškovi mají těžké časy. Bedřichův poměr s Lucií trvá. Děti rostou a zvlášť František se dostává do věku, kdy řešení problémů nebývá snadné. Františkovo pendlování mezi třemi oddělenými rodiči si vyžádá řešení. Jak bude bolestné?

Přichází Seidlovi. Nová rodina, která významně zasáhne do příběhů mnoha našich známých postav. Marta Seidlová je jednou z posil profesorského sboru a její syn Miki zase spolužák holek Krausových. I to, jak se žije studentovi na škole, kde učí jeho máma, nám ukáže další děj našeho seriálu. Otec Seidl je lékař, který by si rád otevřel praxi v Ulici. Souhlas ale musí dát Lumír Nykl, takže to jistě nebude zadarmo. Zaplete se doktor do Lumírových intrik?

Jak je vidět, nadcházející sezóna bude mimořádně pestrá a zajímavá. Plná humoru, ale i dramatických situací. Prostě Ulice, jak ji známe.

zdroj: tisková zpráva TV Nova

Jak si tedy můžete přečíst, šestá sezóna seriálu Ulice nabídne velké množství příběhů a nových postav. Za zmíňku stojí určitě nový učitelé ve škole, jedním z nich bude již mnohokrát zmiňovaný "šikovný" syn Boženy Puklické Otík Puklický. O nových postavách vás budeme informovat ještě ve speciálním článku, na závěr se můžete podívat na exkluzivní video, které mapuje to nej z Ulice v šesté sezóně.

Zpět