Tn.cz bude zveřejňovat sledovanost pořadů

30.08.2008 19:16

Kuba

Obrázek “https://www.nova.cz/Nova/archive/images/24952-web-5b5226.T1212662329.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Zpravodajský portál tn.cz, který je součástí nejsledovanější televizí v České republice se rozhodl zveřejňovat výsledky sledovaností a to všech televizí. Naposledy výsledky zveřejňoval server www.novinky.cz ale, protože je zveřejňování výsledků sledovanosti stálo moc peněz, rozhodli se, že sledovanost zrušit. Na našem webu jsme vás již o tom informovali. Nyní můžete v podsekci Sledovanost vidět speciál sledovanosti, kde se dočtete statistiku sledovanosti od září 2007 do konce března 2008.

Portál tn.cz bude zveřejňovat výsledky top 5 pořadů všech televizí i hlavního zpravodajství. Čtenáři se dozví údaje o sledovanosti (rating), podín na sledovanosti (share) a počet diváků v cílové skupině 15-54 let.

Otázka jen zní, zda-li sledovanost opět uvidíte i na našem webu? Odpověď zní ano. Jenže je tady jedno ale. Sledovanost na našem webu uvidíte pouze pokud se Ulice dostane mezi TOP 5 pořadů všech televizí. Což by se dostat měla, pokud bude sledovanost Ulice ve čtvrté sezóně podobná jako byla ve třetí sezóně, tak se uričtě mezi top 5 pořadů zapíše, ve třetí sezóně od září do března se Ulice zapsala většinou na druhé místo, někdy na třetí a někdy do konce na první místo ve sledovanosti.

Pokud tedy Ulice bude bodovat ve sledovanosti, tak se každý všední den na tn.cz a pak i u nás dozvíte výsledky sledovanosti. Vrátit by se mohl i pondělní týdenní graf sledovanosti, to ještě zvážím. Každý všední den se dozvíte sledovanost minulého dne a v pondělí uvidíte sledovanost páteční a víkendovou. Sledovanost se začne na tn.cz měřit už toto pondělí 1. září, vidět by jsme tak měli výsledky z víkendu a to i výsledky sledovanosti filmu Velká trojka. Pokud to tak bude, sledovanost uvidíte i zde.

A kam se sledovaností? Mám hned smazat sledovanost speciál? To se nestane, protože poslední díl sledovanosti - speciál jste teprve mohli vidět tento týden. Novou sledovanost budeme dávat stále do podsekce Sledovanost. Speciál sledovanosti zústane ve stejné sekci, ale bude dole na stránce. Po pár dnech pak zmizí úplně. Máte tedy ještě spoustu času speciál sledovanosti si projít.

Zpět