Třetí ročník naší soutěže Nej postava 3 vyhraje žena

19.12.2009 14:29

Kuba>

Soutěž o nejlepší postavu seriálu Ulice, kterou náš web pořádá již třetím ročníkem zná již pohlaví velkého vítěze. Tedy spíše vítězkou, protože vítězem třetího ročníku soutěže Nej postava 3 se stane žena. A to víme již teď, tedy tři týdny před tím, než vyhlásíme jméno vítěze soutěže o nejlepší postavu Ulice. A kdo se tedy může stát vítězkou? Buď to bude Miriam Hejlová, Simona Pavlicová nebo dvě mladé kamarádky Tereza Jordánová nebo Thea Nekonečná.

Na začátku soutěže byly desítky postav, které mohli o titul nejlepší postava Ulice bojovat. Vy jste v nominacích vybrali TOP 10, respektive pět mužských postav a pět ženských postav. Pak začalo hlasování ve finále a každý týden opustila naší soutěž jedna postava. Úplně první vypadl kapitán Bařinka, hned po něm vypadla první a zároveň poslední žena a to Monika Farská, pak už bylo vyhlašování plně v mužské části. Vypadli: Matěj Jordán, Vlastimil Pešek (zde to byl velý šok), pak Jarda Hejl a teprve dnes Henry Rettig.

Věřte mi, že kdykoliv se dívám na průběžné výsledky hlasování, tak je to velice vyrovnané a i naše porota, která do minulého týdne rozhodovala o tom, kdo vypadne, to neměla jednoduché. Do duele totiž skoro vždy dostaly velké postavy a pro porotu bylo velmi těžké vybrat někoho, kdo by měl vypadnout. Od šestého kola je to pouze na vás, tedy na vašich hlasech v anketě, už jen vy rozhodujete o tom, kdo vypadne, tedy i naše porota, která může také hlasovat v anketě.

Zatímco v SuperStar, kde se již zítra dozvíme vítěze bojují ve velkém finále dva velcí muži u nás to budou dvě ženy, které? To je zatím ve hvězdách, před sebou totiž máme ještě dvě kola, ve kterém vždy vypadne jedna žena, takže nezapomeňte hlasovat, nyní už jde do tuhého a velké finále se blíží a jen jedna postava se může stát Nej postavou, celá soutěž skončí 8. ledna 2010 vyhlášením vítěze, o týden později nás čeká ještě jedno speciální kolo.

Zpět