Trháme další rekordy v návštěvnosti

20.06.2009 16:40

Kuba

Návštěvnost na našem webu je každý den hodně podobná, průměrně k nám chodí přes 400 lidí, to je ve všední dny, o víkendu je to méně. Někdy tento průměr klesne pod 400 někdy vás zase přijde mnohem více než 400. Za oba příklady můžu jmenovat právě tento týden, ve čtvrtek vás přišlo 353, ovšem v pátek se vše vynahradilo a přišlo vás opravdu velké množství. Celková návštěvnost za pátek 19. června 2009 byla 1 396 lidí, ano je to tak, čtete opravdu správně.

Tato návštěvnost mě velice potěšila, jsem rád, že náš web i skoro po dvou letech má co nabídnout a na náš web se stále vracíte. Včerejší návštěvnost se tak zapisuje do žebríčku TOP návštěvnost na našem webu. První místo si stále drží 22. květen roku 2008, to vás přišlo neuvěřitelných 2 768, na druhém místě je 23. květen roku 2009, to se na našem webu ukázalo celkem 1 410 lidí. Od té doby jsme více jak 1 000 lidí nikdy neměli, občas to bylo například 800, 700 atd. Až do včerejšího dne, pátek 19.6. se tedy zařazuje na třetí místo v návštěvnosti na webu.

Proč přišlo tolik lidí? Bylo to hlavně kvůli včerejšímu, skvělému dílu. Ten byl podle ohlasů jeden z nejvydařenějších za celou existenci Ulice. Byl velice emotivní a to ocenilo spousta diváků, někteří se hned po odvysílání včerejšího dílu nahrnuli k nám na web. Pod článkem můžete vidět obrázek z návštěvností, tam je denní návštěvnost 953, ale podívejte se trochu níž, online vás v jednu chvíli bylo 672 lidí, bylo to někdy kolem 19:45, 672 to je počet kolik vás v zrovna procházelo webem. A to je opravdu krásné. Počet lidí online se pak snižoval, ale návštěvnost se zvyšovala a zastavila se o půlnoci na 1 396.

Já vám za tuto návštěvnost moc děkuji, hrozně si toho cením. Věřím, že i nadále zůstanete s našim webem, protože i přes léto jsme tu s vámi a budeme se bavit. A to doslova. Letní zábava na webu začíná již ve čtvrtek 25. června po skončení seriálu Ulice. Na závěr ještě malé změny. Ze sekce Zábava zmizel online chat semnou, ten jsem přemistil do podsekce Info o nás, v sekci Zábava bude již brzy něco nového. Z webu také zmizela podsekce Stalking, toto téma už v Ulici skončilo. Zmizela také podsekce Uličníci doporučují, místo toho chystám něco nového.


Zpět