TV Doma začala vysílat čtvrtou sezónu Ulice

28.06.2010 18:38

Kuba>

Obrázek “https://medialne.etrend.sk/uploads/tx_article/rte/RTEmagicC_419864b27e.jpg.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Ty opravdové prázdniny ještě sice nezačaly, ale ty televizní prázdniny jsou již v plném proudu. Přestávku má nejen Ulice, ale i Ordinace, Volejte Novu, Střepiny a další pořady. Na další premiérové epizody Ulice si budeme muset počkat až do září, ovšem kdo i tak dva měsíce bez Ulice nevydrží, tak nemusí zoufat, je zde několik možností, jak o Ulici nepřijít ani v létě, i když samozřejmě se nejedná o premiérové epizody, ale pouze reprízy, které jsme již mohli vidět.

Tak například Nova Cinema vysílá vždy od pondělí do čtvrtka v 16:55 první sérii Ulice. Nova Cinema má Ulici v nabídce již čtyři měsíce, momentálně se vysílá "prosinec" aby jste to pochopili, tak prosinec proto, že premiérově se tyto díly vysílali v prosinci, v červenci nás tedy na Nova Cinema v Ulici čeká oslava Vánoc a Silvestra. Od prvního dílů až po ten poslední si také můžete pustit v televizním archivu na nova.cz.

Oficiální web Ulice ulice.nova.cz pak nabízí ještě jednu možnost, od dnešního dne bude každý všední den vysílat tzv. Letní díly Ulice. Celé léto bude vysílat bonusové díly, čeká nás 45 dílů, toho nej z první sezóny Ulice. A v poslední řadě je zde také slovenská televize TV Doma, toto je tedy spíše dobrá zpráva pro diváky ze Slovenska, nebo pro české diváky, kteří chytnout např. přes satelit TV Doma. Tato slovenská televizi vysílá seriál Ulice již od září.

Začala třetí sezónou a nyní začíná vysílat čtvrtou sezónů, pro Slováky se tedy jedná o premiérové díly, pro nás to jsou už jen reprízy. Čtvrtá sezóna začala na TV Doma dnes a bude se vysílat celé léto (jestli zůstane Ulice na TV Doma i na podzim se teprve uvidí). Ulici můžete sledovat i online na webu doma.markiza.sk. A to vždy v čase, kdy běží Ulice v televizi, tedy kolem 10 či 11 hodiny dopoledne. Na stejném webu je pak Ulice v archivu, takže si ji kdykoliv můžete pustit. To platí i pro české diváky, protože nova.cz má svůj archiv ve výkonějším stavu a někteří bohužel videa na nova.cz nemůžou spustit. Přeji příjemnou podívanou na starší díly Ulice všem, kteří to bez Ulice prostě nemůžou vydržet.

Zpět